Bokt.nl • Ideeen evenementen 2004!
Pagina 1 van de 1

Ideeen evenementen 2004!

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 19:02
door Bella
......gaat niet over landelijke evenementen (jammer Huilen , misschien ooit...) maar om de plaatselijke club!

We hebben binnenkort weer vergadering van de evenementencomissie van onze vereniging. Hebben jullie misschien nog ideeen voor evenementen die erg leuk zijn om te organiseren voor de club??
Wat is leuk om te doen en wat juist niet....(en bij clinics oid aub ook persoon die het geeft of richting noemen!)

Kom maar op met de leuke ideeen!! OK dan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 19:04
door Sjaan
gaat het echt om wedstrijdjes???

Voor onderling vind ik een grote buitenrit met wat simpele sprongetjes altijd leuk (zoiets als de Tripalon zeg maar, een kleine SGW).

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 19:07
door Bella
Wedstrijdjes hoeft niet.....daar hebben we de concourscommissie voor, maar wij hebben als doel leuke dingen te organiseren (zo hebben we zwarte piet gespeeld, nieuwjaarsreceptie, maar ook gezamelijke bosrit en clinics)
Maar misschien dat we nog veel te leuke dingen laten liggen.....

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 20:28
door Gjilke
Wij hebben zo nu en dan een "feestavond" dan doet elke les een soort act. Dat is altijd wel erg leuk.

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 20:36
door Ragne
Wij organiseren ieder jaar een dag voor pensionklanten, zgn 'eigen paarden dag', dan moet iedereen verkleed een proefje rijden. Dit jaar wordt dat een kür op muziek. De jury zijn mensen die nix van paarden afweten en ze geven cijfers voor de onderdelen wat ze ervan vinden dus, door bordjes met nummertjes omhoog te houden. Gegarandeerd lol!

een spelletjesmiddag met kinderen, een menclinic, een voltigeerclinic, video-avonden, wat dacht je van een kampweekend? suc6 OK dan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 21:48
door Ilse
Wij hebben met de club een aantal clinics gehad. Van Bart Bax en van Tineke Bartels (dacht ik Haha! ). Was ook erg leuk. Ook schijnen er wel eens uitjes te zijn naar bv. een dekstation.

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 21:52
door Elise
Wat wij deden was een in de omgeving redelijk goede bekende ruiter zoeken en hem vragen voor een leuk bedragje les te geven. Zo kon iedereen zich voor een halfuur priveles inschijven. Je kon dan ergens anders inrijden en dan een half uur les met aandacht aan een probleem dat je had bijv. Zo hebben we 1x een spring en 1x een dressuurruiter gevonden. Het beviel erg goed. Want niet iedereen kan zich een dure instructeur veroorloven normaal gesproken.

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 21:58
door moekoekoe
Huur ons showteam in!!!! OK dan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 22:22
door radijs
bij onze "ponyclub" oragniseer ik iedere 2 maand een wedstrijd.
en verder zit er in mijn planning: spelletjesmiddag met pony. een keer een lesje met zijn allen, behendigheidswedstrijdje, misschien een keer een showteam inhuren, het zijn allemaal ideen en als je zonder instructie zit moet je maar even PBtje sturen. ik heb nog wel wat telefoonnummers

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-01-04 22:41
door Anne_GTI
Wij hebben hier al een verschillende figuren over de vloer gehad. Allen zeer interessant: een paardentandarts, dierenarts over beenprblemen, (Dolf ter Horst kan dat geweldig!!!, heb in een deuk gelegen en een boel opgestoken) fysio, hoefsmid, och en zo zijn er nog wel een aantal te verzinnen.

Verder hebben we na de clubkampioenschappen altijd dol (half) uurtje... Zaklopen, stoelendans, ringsteken, slalommen etc. etc. en dan ook nog bij voorkeur met een vreemd paard/pony.... Mijn paard saboteert de tegenstanders met zaklopen altijd door op de zak te gaan staan.... Haha! en de stoel heel hard voorbij te rennen met stoelendans OK dan! (gescheiden maar toch een combinatie.... )

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-04 11:48
door Fjordenmaniak
Er zijn al aardig wat dingen genoemd...
Een buitenrit, strandrit met de hele club.
Een zomer-BBQ...

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-04 20:15
door Bella
Zeker al heel wat en zitten ook aantal leuke dingen bij!!! Zal iig een aantal dingen in de groep gooien (zit er nog niet zo lang bij, dus weet niet wat ze wel en niet een succes vinden).....
En houd alle aanboden in gedachten!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-04 20:21
door Dennis
Een clinic van het een of ander. Dat is ook leuk als er clubgenoten ergens erg handig in zijn.

Of een VD of LL show of clinic. Dat is ook erg leuk omdat er toch veel mensen daar weinig mee in aanraking komen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-04 22:51
door Bayja
Hoi, ik zit in het jeugdbestuur van onze manege en wij organiseren dus leuke evenementen voor de club.

Dit zijn de dingen die wij hebben georganiseerd:
- spooktocht ( hebben we helemaal zelf georgenaiseerd dus ook zelf spoken bedacht) Dit komt elk jaar terug en dan wordt er gestreden om de spookbokaal.
- Karaoke-avond ( erg leuk! )
- Spelmiddag
- Sponsorloop
- slaapfeest ( met zijn allen slapen in de kantine van manege )

Misschien is dit nog een idee:
- hindernisbaan met paard
- kur op muziek wedstrijd
- disco
- 70's of 80's party

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-04 22:57
door Tassie78
hallo
wij hadden op de manege de hoge hoed race Tong uitsteken de paarden die mee deden die werden op een papiertje geschreven en in een hoed gegooid Haha! je moest je dan zo gek mogelijk verkleden en dan werden er lootjes getrokken Ziek dan moest je op dat paard alemaal maffe trucjes doen achterstevooren op het paard langs een stro baal een hindernisje springen enz enz echt lachen en dan werden er punten gegeven voor het kostuum en de uitvoering enzo Haha!

ook worden er elk jaar een shetland race gehouden ook ontzettend leuk hoop dat je hier wat aan heb groetjes Natasja Tong uitsteken


OK dan!