Bokt.nl • Frontriem en neusriem: winkel gezocht !
Pagina 1 van de 1

Frontriem en neusriem: winkel gezocht !

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-03-03 17:27
door Oscar
Ik wil graag m'n 13 jaar oude (!!!) Stubben hoofdstel een beetje aanpassen aan de mode. Het hoofdstel is nog in een perfecte staat, alleen het model is een beetje achterhaald. Er zit nog zo'n ouderwetse dunne neusriem aan en de frontriem is ook enigszins oubollig. Ik wil graag een wat bredere neusriem (zwart met bordeaurood onderlegd - hoeft niet superbreed te zijn, maar "gewoon" breed).
Helaas is die hier in de buurt niet te vinden, zelfs in combinatie met een nieuw hoofdstel heb ik niks leuks kunnen ontdekken. Of het is een flutkwaliteit hoofdstel, of de neusriem is alleen te krijgen in zwart/zwart of zwart/wit.
Wel heb ik een leuk frontriempje ontdekt, maar die mocht voor 95 euro van eigenaar wisselen (niet dus ). Het mag best wat kosten, maar dit vind ik toch te gek worden voor een frontriempje.

Iemand een idee waar deze spulletjes in de buurt van Den Bosch / Breda / Gorinchem (Brabant dus Haha! ) verkocht worden ? Of een online-shop waar ze te bestellen zijn ? 'k Heb al bij Divoza gekeken, maar daar hebben ze niet echt wat ik zoek.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-03-03 18:17
door MariekeR
Ook niet de Kieffer Koln?

Afbeelding

Is er ook in het zwart-bordeaux.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-03-03 19:07
door Viking
Je hebt in Breda een heel klein paarde winkeltje zitten en die heeft echt alles,en wat ze niet heeft, besteld ze voor je.Ben alleen de naam ff kwijt,ik dacht dat het het peerdewinkeltje was,en die zit in het cetrum van Breda.
En wat heel belangrijk is,dat ze niet duur is.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-03-03 20:46
door JollyHumpy
He psst ik weet er wel 2 !! *LOL* in de prov. Utrecht... Verdrietig een in Bilthoven en een in leersum........ voor de rest heb ik geen idee sorry...

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-03-03 22:40
door Tanja
Eehhh? wat is dat dan voor frontriem voor 95Euro?? Met echt goud onderlegt of met echte diamantjes of zo? Ik ben nog nooit zo'n dure tegen gekomen.........wat een prijs zeg, ben erg benieuwd wat dat er voor 1 is!
Ik weet wel een goedkope oplossing voor je, gewoon zelf maken, doe ik ook altijd en je hebt dan een exclusieve frontriem die je niet snel tegen zal komen Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-03-03 02:12
door Oscar
Tanja, uiteraard werd ik verliefd op het duurste riempje uit de collectie Tong uitsteken
Het was er eentje met glimmende donkerrode steentjes; erg mooi, maar helaas een beetje te prijzig en dan was er ook nog geen neusriem bij te krijgen die enigzins bijpassend was...... pech dus Frusty
Ze hadden overigens ook goedkopere frontriemen hoor, maar dat was of niet mijn smaak, of flutkwaliteit.
Zelf maken ?
Oei, dat wordt lastig, ik ben helaas niet zo Crea-Bea.

JollyHumpy, het is wel wat uit de buurt, maar misschien moet ik toch maar eens in de regio Utrecht gaan kijken. Zou je me de adressen ajb. door willen geven ? Thanks !

MariekeR, bedankt voor de tip, dit begint er in elk geval op te lijken !

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-03-03 09:23
door Lielle
Langeraap dus, in Middelrode, maar dat had ik je al verteld. Kom maar koffie halen dan op stal.

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-03-03 12:43
door Tanja
Hihi, nou, dat moet echt wel de duurste zijn die er is! Ik ben ook zo'n type, altijd verliefd worden op de mooiste die dan ook nog eens de duurste blijkt te zijn, niet leuk!
Zelf maken is ook niet echt makkelijk hoor, je blijft toch zien dat het een hand gemaakte is maar wel appart hoor, alleen moet je er idd wel een beetje crea voor zijn.
Ik hoop dat je er 1 kan vinden!