Hoe vaak rijden en waar naar toe werken?

Moderators: Pistasche, Apple, Nicole288, C_arola, Coby, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Absolem

Berichten: 1452
Geregistreerd: 27-11-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-11-18 19:51

Ik zit al een poos in de ziektewet. Jong paard en ik wil nog steeds proberen om 'm goed genoeg te krijgen voor de keuring. Echter dit jaar wordt 'm niet. Hij is nog te zwak naar mijn mening en ik vind de stijgende lijn waarin hij zit te mooi om het er dit jaar maar op te gaan gokken.


Dus heel heel heel veel achterhand trainen en scherp letten op ruggebruik. Dus twee dagen in de week rijden. Twee dagen in de week longeren / lange lijnen.

Het aller aller mooist zou zijn als ik aanstaand jaar voor de keuring M startgerechtigd kan worden met hem. Maar ik vrees dat daar wel een wonder voor moet gebeuren. Dit is voor mij een enorme motivatie natuurlijk.


Gelukkig hebben we bak lampen. Dus als ik onverhoopt wel een drukke dag heb. Kan alsnog savonds rijden. Vorig jaar was het - 8 overdag en heb ik nog door kunnen rijden omdat we echt een fijne bodem er in hebben liggen.

Het is zelden zo eigenlijk dat ik niet rijd. Alleen als mijn harnachement voor onderhoud weg is of m'n paard niet lekker is rijd ik niet.

Dat vinden wij alleen maar heel bijzonder!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 12 bezoekers