Weidebeveiliging

Moderators: Coby, Nicole288, Pistasche, Dyonne, Apple, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Vayo

Berichten: 5901
Geregistreerd: 23-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-17 10:08

Ik zou er voor zorgen dat er een kettingslot om het hek komt. Zelf heb ik ze aan huis, maar het pad dat van de wei naar hun inloopstal loopt gaat langs ons erf achter. Daar heb ik vanuit huis geen goed zicht op. Die poorten/hekken heb ik bekleed met rietmatten aan de buitenkant en dan iets voor de poot aan de binnenkant een stroomdraadje zodat ze er niet aan knabbelen. Dan lopen ze toch iets minder in het zicht. En door de sloten zijn ze meer tijd kwijt en staan ze langer in het zicht. Het schrikt misschien allemaal net iets meer af.


Verder zou je er voor kunnen kiezen als er iets is van een inloopstal, voer/hooiopslag of kast waar je je spullen bewaard om die iets uit het zicht te krijgen met een schuttingdeel/hek o.i.d. Al is dat op een kale wei vaak moeilijk en gaat het daardoor juist opvallen :') Maar soms staan er al veel bomen en struiken en dan kun je het gebruiken om het minder op te laten vallen.

Ook belangrijk om nergens een halster en touw te hangen of rond te laten slingeren. Die altijd mee terug nemen of goed opbergen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Malenka, Ubermetrics en 12 bezoekers