deken wassen?

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-02 16:17

Hmmm, onze dekens passen niet in de wasmachine. Met geen mogelijkheid, anders wasten we ze zelf wel, maar het gaat gewoon niet. En dan brengen we ze naar de stomerij, of naar de ruitersportzaak hier in de buurt die brengt dan een bulk dekens weg voor een speciale prijs (net zo duur, dus zo speciaal is het niet). de stomerij doet ze dan als laatste vlak voordat de machine schoongemaakt moet worden, daar kunnen ze eigenlijk niets meer in wasen, maar dekens nog wel... heel gebla altijd.

Wij hebben van die Bucas dekens maatje GROOT, en een kleine Equiline deken, passen echt met geen mogelijkheid in de wm. De Pagony's en de Weather Beeta's wel, maar dan zittie ook propvol. We wassen ook de transportbeschermers etc gewoon in de machine! En dan daarna of een lege was of een was met allerlei paardenkleren. Als er haren inzitten vind ik dat niet zo fijn, maar verder maakt het echt niet uit.

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie