Wie rijdt er al op "lucht"? (Flair)

Moderators: C_arola, Dyonne, SayaJones, Apple, Coby, Nicole288, petraaken, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Belker

Berichten: 12066
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Veluwezoom

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-02 08:53

Ja, mijn instructrice heeft het zadel op haar paarden l;iggen en ik heb er mee gereden. Nu ja geprobeerd te rijden. Helaas kende haar paard dit nog niet en ging hij bokken. Kasteel van 1.75, ik klein tenger en ik lag er dus af. Dit paard heeft er erg aan moeten wennen.
Het rijdt anders, maardat kan ook door het merkzadel komen, dit was een Jaquar en dat ligt anders. Andere vorm en ligging van de kussens.
Haar paarden lopen er heel lekker op. Zij legt haar zadel op verschillende paarden. Mijn paard liep stukken beter met haar zadel dan toen met mijn Kieffer. Ik vind het duur. Te duur om het zo even te proberen. Je kunt het luchtsysteem nu ook los kopen, zodner dat het ingebouwd in je zadel zit. Op deze manier is het een soort van odnerlegger met het zelfde resultaat. Naam van de website ben ik even kwijt. www.corrector.com ofzo was het.
Succes


Heb jij leuke foto's van Horse Event? Doe mee aan de Bokt Fotowedstrijd!
Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Azmay, BingBot, droversrun, faytjefay, Fientj, Googlebot, idinn, Jaan81, JMJ, larapurdy, Marja, MarrieLeen, Moonfight, nikkietjuh, xnien_, Zidore en 26 bezoekers