Strucomix - totaal voer

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:20
Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:21

cavalor.be schreef:
Strucomix is een natuurlijk onderhoudsvoeder. Paarden zijn van oorsprong steppedieren die vroeger de hele dag door grassen en kruiden konden uitzoeken om te eten. Dit is nu nog te zien aan hun verteringsstelsel: een kleine maag en een sterk ontwikkelde dikke darm. Vandaag de dag moeten paarden het doen met sterk geconcentreerd krachtvoeder, relatief weinig hooi en bijna geen kruiden... in feite tegennatuurlijk. Strucomix is een volledig onderhoudsvoeder dat alle natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden. Het bevat verschillende gras- en luzernesoorten en een uitgebreid gamma van kruiden met een positief effect op de vertering, weerstand en ademhaling. Omdat Strucomix een volledig voeder is, hoeft er geen extra hooi te worden gegeven. Dit voeder kan ook worden gebruikt als vervanger van ruwvoeder naast krachtvoeder, of het wordt gegeven als aanvulling naast krachtvoeder en ruwvoeder, zodat uw paard alle gewenste kruiden ter beschikking krijgt.

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:23


Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:31

Gënen dank, ich bin hiere to help other Bokkers.

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 14:33

Ikke weer. Haha!

Ik heb een paar jaar geleden wel eens een paar zakken geprobeerd van Strucomix maar dat werd NIET geaprecieerd door mijn kieskeurige Welsh (die lust maar 1 merk Rolleyes ) Op zich zag het er wel lekker uit maar ik heb dus geen ervaringen met het écht voeren van dat spul.

Mijn VA voert het wel geloof ik (iig wel de gewone brok van Cavalor, Equimax ofzoiets) daarnaast heb ik ook al wel eens een zak Strucomix gespot daar maar ik ben niet zeker ... Z'n paarden zien er iig wel heel goed uit en gedragen zich er ook naar. Lachen
(hij reed/rijdt crossen)

Oh ja, de gewone brok (de Equimax) ziet er op het eerste zicht heel erg eng groot uit, maar paarden zouden er beter en langer op kauwen heb ik me eens laten vertellen. (klinkt mss ook wel logisch)

Dan ken ik nog iemand die het het gaf aan haar paarden (Strucomix gemengd met nog iets van Cavalor) en die vond ik er nou niet echt aan de dikke kant of er echt goed uit zien. Maar dat kon van meerdere factoren afhankelijk zijn natuurlijk, ik kende ook het hele levensverhaal van die paarden niet.

Uiteenlopende verhalen dus, van niet top uitziende recreatiepaarden tot succesvolle crossers. Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annika__, Bregosi, DutchZebra, Googlebot, Josien_, kydaula, maitestar23, marije1109, maya12333, Utixo en 19 bezoekers