Rubbergietvloer óf losse rubber mat in de trailer?

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

carola

Berichten: 8112
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-04 16:45

Wij hebben ook een gietvloer, maar geen rubberen gietvloer. Wij hebben een soort korreltjes. Ik weet niet hoe het heet, maar het is echt 100% waterdicht, ook nog na 25 jaar. Het is lekker stroef, en ik wil niets anders meer!

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)


carola

Berichten: 8112
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-04 20:20

Wigchert: wij hebben de trailer nieuw gekocht, en toen direct naar het bedrijf gebracht waar de vloer er in is gezet. Het is flink hard, en lijkt heel iets op asfalt ja. Het zijn een soort steentjes in een grijze ondergrond. De wanden hebben tot 50 cm hoogte alleen een dun laagje van dat grijs, zonder de steentjes uiteraard. De loopplank heeft wel helemaal die ondergrond. Ook als het nat is wordt het niet glad, wat je bij rubber wel hebt.
Wel doen we altijd beenbescherming om in de trailer. Want ik ben bang dat als ze vallen zonder beenbescherming, dat ze de benen dan wel open hebben. Ook hebben wij altijd een dik pak stro erin, maar dat hadden we altijd al en is meer gewoonte. Op zich moet het ook prima gaan zonder stro (maar wel met beenbescherming).
Ik weet niet waar wij het hebben laten maken. Maar ik denk dat een trailerbedrijf oid. dat toch wel weet?

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: belindaap88, BingBot, dingogirl, DreamGuide, fokfanaat, Ginnybjalla, jesss_amigo en 11 bezoekers