Rubbergietvloer óf losse rubber mat in de trailer?

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

viola

Berichten: 1857
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-04 16:43

Ik heb er rubber matten in liggen. Je vloer wordt toch ook van onderaf nat ook al heb je er een gietvloer in. Die matten kan je er makkelijk uithalen om de vloer te inspecteren en te onderhouden. Onze vloer staat in de corboleum (hoe je dat ook schrijft) waardoor hij niet snel gaat rotten. Ieder jaar haal je even de matten eruit en kan je precies zien hoe het met je vloer gesteld is en hem even nog een keer insmeren.
Ik heb een mat in drie stukken, ze zijn wel behoorlijk zwaar maar ik kan ze nog net in m'n eentje eruit halen, maar zo vaak doe ik dat niet.


viola

Berichten: 1857
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-04 22:03

sflj schreef:
En dat is nou net een gevaar van die losse matten, vind ik. Als je losse matten hebt moet je ze juist er vaak uit halen omdat daar altijd vocht onder komt. Een gegoten vloer die goed is afgekit kan geen vocht onder komen.


Mijn vloer staat in de carboleum waar mijn vader ook de steigers van de jachthaven mee behandeld, die staan altijd in het water, dus dat kan er aardig tegen. Maar dat moet je dan wel onderhouden en regelmatig controleren.

Citaat:
Een ander bezwaar is inderdaad dat matten kunnen gaan schuiven. Vrienden van mij hebben dat meegemaakt en het paard lag onderuit in de trailer (terwijl ze op de snelweg reden)


Dat zal denk ik ook wel verschillen wat voor matten je heb. Ik heb drie stukken die liggen heel stak in de trailer en zijn erg zwaar, die zie ik nog niet zo snel schuiven. Maar als ze wat minder zwaar zijn en het zijn meer losse stukken kan ik het me idd wel voorstellen dat dat een nadeel is.

Maar in ieder geval wat voor bodem je ook kiest is het goed (laten) nakijken en onderhouden het belangrijkste en altijd je verstand gebruiken.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Avelienvd, Lizz, Miekie74, muppetmayo en 12 bezoekers