Ik sta op straat met mijn paarden... kan dit?

Moderators: petraaken, Apple, Coby, Nicole288, SayaJones, A_nouk, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nickje
Berichten: 4
Geregistreerd: 12-02-04
Woonplaats: Sta op straat

Ik sta op straat met mijn paarden... kan dit?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-02-04 13:42

Niet sportief om een nick-name aan te maken, maar dat is een beetje uit zelfbescherming... Laten we het er maar op houden dat "wegens een verschil in inzicht" mijn stalhouder me heeft aangekondigd dat ze mij liever ziet vertrekken met mijn paarden m.i.v. 1 maart.

Hoofdreden was dat ik vroeg ofmen het even vooraf wilde aankondigen als men mijn paarden met nieuwe vreemde paarden van andere klanten in de bak zette.
Leek mij voor de andere pensiongasten ook fijn te weten dat hun net gekochte paard met een vreemd paard in de bak wordt gezet, plus het feit dat ik geen zin heb om 's avonds een kapot geschopt paard aan te treffen waar "niemand" wat van weet.

Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar geraakt en daar was men niet van gedient. Verder schijn ik erg "ontevreden" over te komen (heeft niemand mij ooit over aangesproken of heb ik nooit laten blijken) over de gang van zaken op stal, dat het beter was dat ik maar wegging!

Nu ben ik niet de eerste die gaat en ik zal ook niet de laatste zijn, maar toch.. mag dit zomaar?


Nickje
Berichten: 4
Geregistreerd: 12-02-04
Woonplaats: Sta op straat

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-02-04 13:55

runningkawa schreef:
En als je op een stal staat waar je gewoon niet bij "de rest" past, is het vaak voor iedereen fijner als je gaat, voordat er wel echt ruzie komt.


Ik heb hier nooit ruzie gemaakt en qua "passen" heb ik ook geen probleem, heb -volgens mij, maar daar begin ik dus nu aan te twijfelen- heel goed contact met anderen.
De schoen wringt hem in het feit dat ik dingen zeg waar ik het niet mee eens ben, en dat werd niet gewaardeerd.
Blijkbaar ben ik het vaak ergens niet mee eens Verward

Heb daar vorige week nog een praatje over gehad met een andere klant en die zei al dat ze hier niks te vertellen hebt over je eigen paard en dat ze het jammer vond dat er niks anders in de buurt was.
Dat kon ik alleen maar beamen, dus ik vrees dat "iemand" me erg geholpen heeft.

Qua contract; ik heb een vodje waar op staat dat de KLANT een maand opzegtermijn heeft. Maar niks over de stalhouder...
Laatst bijgewerkt door Nickje op 12-02-04 14:00, in het totaal 1 keer bewerkt

Nickje
Berichten: 4
Geregistreerd: 12-02-04
Woonplaats: Sta op straat

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-02-04 14:15

Paduc schreef:
Helaas, ben ik zelf ook wel achtergekomen, dat je als pensionklant nog al eens veel water bij de wijn moet doen t.o.v. stalhouders en manege-eigenaren.

Dat begrijp ik en het is ook niet dat ik daar geen ervaring mee heb. Ik heb altijd -dacht ik- een hele goede relatie gehad met de stalhouder, vandaar dat dit echt een koude douche is.

Nickje
Berichten: 4
Geregistreerd: 12-02-04
Woonplaats: Sta op straat

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-02-04 18:26

Lovely schreef:
En dan nog iets: de stalhouder mag geen dingen met jouw paard doen zonder jouw toestemming, dat is verboden. Dus, als jij hebt gezegd dat je niet wilt dat jouw paarden met vreemde paarden los gaan, dan moet hij zich daar aan houden. In dit geval heeft hij dus opzettelijk jouw paarden risico laten lopen en dat mag dus niet. Je kunt dus je resterende stalling terug vragen als je eerder weg gaat.Kijk daar heb ik wat aan, ik vond gewoon dat ik in mijn recht sta en vind het niet vreemd om overleg te plegen over dit soort zaken. In ieder geval heb ik voor 1 paard al wat anders gevonden, nu de andere nog.

Tot zover mogelijk blijf ik dus nog even... hoewel ik met heel veel tegenzin nu naar stal ga.

Wat betreft het zakelijke en het persoonlijke wat iemand hierboven al vermeldde; inderdaad, doordat je een goede relatie hebt met je stalhouder voelt men zich persoonlijk aangevallen. Dat bleek dus heel duidelijk uit de reactie. Nu ik weer een beetje tot bedaren ben gekomen, snap ik niet dat iemand met een "bedrijf" zich zo laat kennen.
Wat ik al eerder meldde: er zijn veel mensen voor mij op een nare manier weggegaan, maar op de een of andere wijze komen er toch nog steeds klanten....


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: chinoukjuh, ClauH, Googlebot, kwii, leo_nore, lizy29, Miesemuisje, Miran, Xhiske en 32 bezoekers