Conditie opbouwen en..

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-01 19:41

te weinig info nuttig antwoord op te geven.

doorgaans kan je het beste conditie op te bouwen door weinig energie voedsel (vezelrijk dus) te geven en elke dag haar te longeren. Maar goed longeren is een apart vak, en er moet dus individueel gekeken worden naar hoe die loopt. Wel moet je alles opbouwen. Ik zit te denken aan veel draf en weinig galop tijdens longeren. Goed voor de uithoudingsvermogen. Dan valt ze ook af. Later kan je meer aan spieropbouw gaan denken, dus gebruik van een passoa, of slof, zodat ze mooie halsspieren krijgt, en d'r rug leert ontspannen. Belangrijk is ook om te kijken waar haar zwakke kanten zijn. Laat je ook niet meeslepen door allerlei goed bedoelde adviezen. Houdt 1 systeem aan. Ga niet experimenteren. Laat je adviseren door 1 iemand die veel verstand heeft, en luister daarna niet naar je vriendinnen!!
Als ze naar binnen komt moet je met je zweep naar haar hals wijzen. als ze met de klok meeloopt, dan moet je altijd je zweep in je linker hand hebben.

Afvallen gaat snel hoor, dus na een 1/2 jaartje moeten die 80 kilo's er wel af zijn(gokje). Overhaast alleen niet te veel, en zet haar niet meer op gras. (hooguit 1 uur op een kaal landje per dag (in de ochtend, daarna een 1/2 kilootje biks plus 1 plak hooi lijkt me voldoende voor een pony die moet afvallen en trainen)

succes,

prima


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, posje en 20 bezoekers