transportbeschermers

Moderators: petraaken, Apple, Coby, Nicole288, SayaJones, A_nouk, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nimber

Berichten: 25479
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-01 17:19

Ik dacht ook altijd zo mijn paard staat stevig op de trailer we rijden altijd rustig op tijd afremmen etc.
De eerste keer ging het mis met onze oude trailer net terug van een beurt bij de garage.Het hele verhaal weet ik niet precies maar iemand had daar nogal zitten slapen en toen we van de snelweg afkwamen op weg naar de keuring brak er een as in een scherpe bocht....
Trailer hing helemaal scheef naar 1 kant en ruste daar op de bodem flink oliebol dus mijn paard Floor en haar veulentje (Lodewijkje) stonden er toen in veulen had niets gelukkig Floor had simpele beschermers om en haar kroonranden en hakken flink open gehaald.
Tja zoiets is vrij zeldzaam natuurlijk en liep goed af dus ik gebruikte nog steeds alleen die beschermers Ik zou een demo geven op een landgoedfair in Beesd de toegansweg was via een smalweggetje en we werden door een idioot met haast ingehaald waar het eigelijk niet kon en die sneed ons Tuurlijk wil je geen botsing dus de fokker van Floor werd van de weg gedrukt en daar ging de trailer half van de dijk af.
zodra alles recht stond natuurlijk paard controleren want die had een flinke smak gemaakt en lag onderste boven in de trailer Ze had niets! pffffff maar de dag erop wel 3 dikke benen en zo kreupel als wat (show hebben we dus niet meer gedaan trouwens)
Toen heb ik een beetje een tik gekregen van alles in pakken dus springschoenen om voor de kroonranden van die beschermers als de foto hierboven en een staartbandage.
In onze trailer zit een paniek stang aan de voorkant en ze zijn met rubberbekleed.
Met lottie is er nooit wat gebeurd maar toen we Moon wegbrachten natuurlijk wel een auto kwam van links en knalde 'm er zo voor Mike moest flink uitwijken en er kwam mega kabaal uit de trailer Moon was ook gevallen alleen maar een paar wondjes...
Daarom hoe rustig jij rijd en je paard staat er zijn zoveel idioten op de weg waardoor je ineens vol op de rem moet of moet uitwijken het hoeft niet te gebeurden maar waarom moet je het risico nemen ???
als je met zoiets simpels erger leed kunt voorkomen okee niets ernstigs alleen wondjes een een week een kreupel paard maar toch...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers