Dekhengst gezocht: Tabasco Tari/Little Bar Remedy

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

rina

Berichten: 9720
Geregistreerd: 23-03-02
Woonplaats: weer in Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-19 18:02

Skippy01 schreef:
Fotsy schreef:
Ik vind ook karakter echt de nummer 1 van mijn wenslijst.

Ben je zeker skippy dat de hengst in se of je merrie bij geboorte wel braaf waren en niet ‘braaf’ gemaakt zijn?


Van de merrie weet ik dat héél zeker. Tikje dominant, maar écht een gouden paard vanaf heel jongs af aan.
Hengst heb ik op foto, film én live gezien en was nog relatief jong toen wij hem gebruikten, dus echt 'doodbraaf gereden/gemaakt' ZOU kunnen, maar die kans acht ik niet heel groot.


Sorry to burst your bubble. Maar gezien wie de vader van jou merrie gereden heeft, en ik em op de wedstrijden op het voorterrein meer dan eens heb bezig gezien. Die is echt wel doodbraaf gemaakt/gereden.

En eerlijk ik zou juist minder body voor het veulen willen. De meer body heet meestal ook de vlakker de gangen en hoe minder flexibel het paard in het lichaam is. En wat meer been (sorry das mijn petpeeve, het iele been van de QH). Nou heb ik de Quarters vaarwel gezegd, mijn QH merrie wenst geen veulen te krijgen, en heb me dus meer bezig gehouden met de paints. En eerlijk er komen er maar 2 in mij op. Hes Asset sense (meer HUS dan pleasure, en die kan echt gruwelijk en met schwung bewegen) en Specialist in Color. Is dit jaar voor het eerst geshowd door Roos Knip. Specialist komt uit Canada en is daar all round ingezet op de ranch. Ik heb em vorig jaar zien bewegen en kan leuk lopen. Heb er dit jaar een veulen van lopen hier. Moeder is een beer van een merrie, en het veulen is net even slanker, ranker. Kan echt leuk lopen, veel beweging erin en leniger, losser in het lijf dan moeders. Moeders is tank, mijn QH merrie is überlenig als tegenstelling. En dit veulen zit daar echt mooi tussenin.

Te koop: Air One Inhalator. Voor meer info PB.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Mediatoolkitbot en 1 bezoeker