Western Experience 26/27 januari 2019

Moderators: C_arola, Nicole288, Coby, Dyonne, Pistasche, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
WesternExp

Berichten: 2
Geregistreerd: 04-01-19

Western Experience 26/27 januari 2019

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-01-19 08:04

2019 Western Experience – Jackpot Shows
Zaterdag/Saturday 26 & Zondag/Sunday 27 januari 2018 - Brabanthallen, Den Bosch

Tijdens het Western Experience Country Festival wordt in een van de hallen een groot western paardenevenement georganiseerd. Er worden zes Western wedstrijdonderdelen verreden waarmee mooie geldprijzen te verdienen zijn. De volgende onderdelen worden uitgeschreven: Western Pleasure, Ranch Riding, Trail, Western Horsemanship, Barrel Race en Pole-Bending. De RR mag samen met WP gestart worden. De verdeling van het prijzengeld staat in de regels.

De deelnemers aan de Western Pleasure Jackpot shows zullen worden verdeeld over 2 á 3 voorrondes. De besten zullen doorgaan naar de finale. De RR en HMS Jackpot Shows kunnen worden verdeeld over 2 of 3 groepen. De prijsuitreiking vindt dan na de laatste groep plaats.

De Barrel Race en Pole-Bending bestaan uit 3 runs worden verspreid over beide dagen verreden met de (4e) finale run op zondagmiddag.

De wedstrijden maken deel uit van het Western Experience paardenspektakel en zullen dan ook door een groot publiek worden gevolgd. Meer informatie is te vinden op het inschrijfformulier en in de regels staat de verdeling van het prijzengeld beschreven.

Stuur uw ONDERTEKEND inschrijfformulier 06 januari 2019 toe daarna geldt een extra toeslag van € 20,- per combinatie. Uiterlijke inschrijvingsdatum is woensdag 23 januari. Let op vol = vol.

Inschrijfformulier & Regels:
https://drive.google.com/drive/folders/1TVZzFtl3t60BPHlviNXAzYjeGK1KGySj?usp=sharing&fbclid=IwAR3Qm-KOHGGJjcXVxk_NNZ3KbmJcNyxw1hv8mhx1zVWNu3_U5Wdvbm5cu7M

Meer informatie? wejackpotshow@gmail.com

Volg ons op: https://www.facebook.com/WesternExperienceJackpotShow/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers