In Hand Trail Clinic - Rockanje

Moderators: Nicole288, C_arola, Coby, Dyonne, Pistasche

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
canisia

Berichten: 788
Geregistreerd: 13-10-12
Woonplaats: Brielle

In Hand Trail Clinic - Rockanje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-04-18 21:04

In hand Trail clinic

Op zondag 15 april aanstaande organiseren wij een In hand Trail clinic in samenwerking met de ruitervereniging PSV Voorne-Putten in Rockanje. Deze clinic is toegankelijk voor iedereen en elk paard*, ongeacht leeftijd of niveau.

Datum: 15 april 2018
Locatie: PSV Voorne-Putten, Kerkweg 6, 3235 XL Rockanje
Trainsters: Canisia en Robina Romani

Kosten:
€20,- PSV leden
€25,- niet PSV leden (ivm bakhuur)

De ruime buiten rijbak van PSV Voorne-Putten ligt in een industrie terrein, waar geen stallen aanwezig zijn. Wel is er voldoende parkeergelegenheid en een gezellige kantine.

In hand Trail
Is een onderdeel uit de western sport, waarbij de ruiter met het paard aan de hand een Trail parcours moet afleggen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een slalom in draf, over een brug heen, een 360 graden draai in een balkenvierkant, door een hek, zijwaarts over een balk en het achterwaarts gaan door een L-vorm. Het doel is om het parcours zo beheerst mogelijk af te leggen. Dit onderdeel is erg geschikt voor alle paarden, jong en oud, omdat het heel laagdrempelig is. Je werkt op een leuke en afwisselende manier vanaf de grond automatisch aan de coördinatie, balans, lichaamsbewustzijn, focus, gedrag en opvoeding. Daarnaast kun je het heel makkelijk thuis oefenen, want je hebt enkel een halster en wat creativiteit nodig.

Deze clinic is bedoeld voor een ieder die eens kennis wilt maken met In hand Trail. Maar ook ervaren ruiters met jonge of onervaren paarden zijn meer dan welkom. Bijvoorbeeld om te kunnen oefenen op een vreemde locatie of de puntjes op de i te zetten voor het aankomende wedstrijdseizoen.

Er zal gewerkt worden in groepjes van maximaal 5 deelnemers. Waarbij elk groepje 2 uur aan de slag gaat met het aanleren en oefenen van de verschillende Trail onderdelen.
Zie onderstaande link om je in te schrijven:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... rm?c=0&w=1


* In verband met de risico's zijn paarden van een met droes besmette stal niet toegestaan om deel te nemen. Wij gaan er van uit dat een ieder hier zijn/haar verantwoordelijkheid in neemt.

Afbeelding

[PP] [VOLG] The Beach Ranch, paarden vakantie stalling opzetten / canisia @ [RIJ-ITP] AV Raff zijn 2e wedstrijd seizoen en nu wel officieel gup áf
WRAN: L5 +24 - L4 +95 - L3 +58
DAWRA: Walk en jog +20 - Beginners +69 - Amateur +3
Dressuur: B+11 - L1


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker