[DAWRA/AVS] International Performance Show 2021

Moderators: Apple, Pistasche, C_arola, Coby, Dyonne, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

IlonavL

Berichten: 1014
Geregistreerd: 21-02-07

[DAWRA/AVS] International Performance Show 2021

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-06-21 12:19

*** NIEUWS ***

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws...

Het slechte nieuws: de wedstrijd op 19 juni gaat helaas niet door. De versoepelingen komen helaas net te laat :( Ook hebben we helaas moeten besluiten om dit jaar geen gezamenlijk weekend met de AJF te organiseren.

Het goede nieuws: we gaan voor poging 2 en wel op zaterdag 10 juli! *\o/* De locatie blijft hetzelfde: Manege Het Keelven Recreatie & Ruitersportcentrum. in Someren.

Wat gaan we doen?
De DAWRA organiseert op zaterdag een Internationale western wedstrijd met de gebruikelijke western klasses zoals jullie van ons gewend zijn. Lidmaatschap niet verplicht. Daarnaast organiseert de Commissie Gebruik AVS op het buitenterrein een KNHS dressuurwedstrijd.

En wat dan nog meer?
Voor dit jaar hebben we ook iets extra's, georganiseerd door het Arabisch Volbloed Stamboek voor de AVS leden. De ridden classes Western Pleasure, Hunter Pleasure en Classic Pleasure, die normaal gesproken tijdens de Nationale Championship Show in Exloo verreden zouden worden, worden dit jaar in Someren verreden. Daarnaast heeft het AVS drie extra klasses toegevoegd, namelijk de AVS Trail, de AVS Reining en de AVS Master dressuur. We gaan niet alleen voor de eer strijden, vanuit de ECAHO is er voor deze klasses prijzengeld beschikbaar gesteld van €200 voor de eerste drie geplaatsten van iedere klasse! *\o/* Zeker de moeite waard om mee te doen dus! De western klasses worden verreden op het level Advanced (Amateur bij de DAWRA) en de dressuur volgens het level Master.
Dit betekent niet dat je dit niveau moet hebben om mee te kunnen doen, dit betekent dat de manoeuvres en gangen uit dit niveau gevraagd kunnen worden en het paard de optoming draagt passend bij dit niveau, volgens de regels van het ECAHO Greenbook. Lees deze dus goed door als je de intentie hebt om deel te nemen, sommige regels zijn anders dan bij de DAWRA. Er zijn minimaal drie deelnemers per klasse nodig om deze door te laten gaan. Om mee te doen aan deze klasses moet je AVS lid zijn (sportlidmaatschap voldoende) en een AVS geregistreerd paard hebben. De inschrijving zal via de AVS website verlopen. Leuk leuk leuk!

Voor de DAWRA leden; de tekenclinic en BBQ die gepland stonden op 10 juli zullen verplaatst gaan worden. We zoeken nog naar een geschikte datum hiervoor.

Wij hebben zó enorm veel zin om weer iets te kunnen organiseren en om jullie allemaal te verwelkomen. Tot op 10 juli in Someren!

Link naar het inschrijfformulier van de DAWRA klasses:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform

Afbeelding

DAWRA - Westernrijden met Arabische Volbloed- en Halfbloedpaarden
https://www.youtube.com/watch?v=ZTq0WpVZmpw


IlonavL

Berichten: 1014
Geregistreerd: 21-02-07

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-06-21 20:55

Nog 4 dagen om in te schrijven!

DAWRA - Westernrijden met Arabische Volbloed- en Halfbloedpaarden
https://www.youtube.com/watch?v=ZTq0WpVZmpw

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker