[VOLG] Van ex-racepaard naar Natural Horsemanship

Moderators: Coby, petraaken, C_arola, Dyonne, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Daphara

Berichten: 2810
Geregistreerd: 05-08-16
Woonplaats: Olst

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-11-18 22:15

woepsie90 schreef:
Eerste sessie van m’n training at Barehoof Strategy zit er bijna op! Morgen laatste dag van de in totaal 5 dagen. Het is super gaaf! We hebben eerst 3,5e dag theorie gedaan en zijn daarna aan dode hoeven begonnen en gaan daar morgen mee verder, en ook kijken naar de hoeven van de kudde hier op de campus. We krijgen gaandeweg ook horsemanship lessen, de leraar is namelijk door het Pareli programma gegaan omdat hij Pats paarden 4 jaar heeft verzorgd, dus dat is mooi meegenomen!

[ [url=m/Vnx0d4.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/vBHokH.jpg]Afbeelding[/url] ]

[ [url=m/73PXD4.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Jgv5lo.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/hTodNP.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/ZfIIRc.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/6rwOXO.jpg]Afbeelding[/url] ]Morgen hebben we een toets en ons huiswerk voor de volgende meer bevat een paar hoofdstukken van ons 4 kilo zware boek leren, een niet-bewerkt filmpje maken van een trim sessie op je eigen paard en... beginnen aan andere paarden, die we moeten documenteren dmv hele veel foto’s van alle kanten voor en na, plus bekap-formulieren per paard invullen (datum, leeftijd, problemen, etc).

Het gaat nog een uitgave worden om genoeg oefen paarden te vinden, we moeten 400 hoeven doen voordat we een diploma krijgen ;) gelukkig mag je een paard herhalen dus het hoeven geen 100 verschillende paarden te zijn... alsnog, een hele opgave op het eiland waar ik woon!

Als iemand geinteresseerd is in een bekapbeurt van mij in Nederland, let me know, ik ben 8 dagen in NL met de feestdagen en kan mijn spullen meenemen. Heb behoorlijk wat paardjes nodig om te kunnen slagen dus alles is mooi meegenomen!Ik weet niet waar in Nederland je ergens bent, maar ik heb twee Shires, waar je (voorzichtig) wel op mag oefenen. Dat zijn dus 16 hoeven, 4x maatje XL voor de jaarling en 4x XXXL voor de 5 jarige hengst. Ik overweeg zelf ook de cursus te gaan doen, dus zou het wel interssant vinden om je aan het werk te zien.


Daphara

Berichten: 2810
Geregistreerd: 05-08-16
Woonplaats: Olst

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-19 20:29

Gaaf dat je er weer opgezeten hebt! Lekker doorwerken en focussen op wat goed gaat en niet alleen focus op de verbeterpunten!

Daphara

Berichten: 2810
Geregistreerd: 05-08-16
Woonplaats: Olst

Re: [VOLG] Van ex-racepaard naar Natural Horsemanship

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-19 20:08

Je bent lekker bezig! Duke heeft rechtsom hetzelfde probleem met inbuigen, Achtens rijden is inderdaad een fijne manier om toch los te werken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker