[PG]Gezocht kayro

Moderators: C_arola, Dyonne, SayaJones, Apple, Coby, petraaken, Nicole288, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Jast

Berichten: 253
Geregistreerd: 30-05-06
Woonplaats: Garnwerd(GN)

[PG]Gezocht kayro

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-10-18 21:40

Afbeelding
Afbeelding
In juli 2018 heb ik in goed vertrouwen mijn oude, bejaarde paardje verkocht als maatje en gezelschapspaardje omdat ik geen tijd meer had voor hem. Uiteindelijk kwam ik tot een deal met een vriendelijke jonge man, hij noemde zichzelf sjohnny. De dag dat hij kayro kwam halen had hij zijn vriendin mee, sharon. Ze waren blij met de komst kayro, hij zou dienen als wandel en troetelpaard voor de oudere meiden. Sharon had namelijk een baby bij zich. Nadat ik aangaf heel graag op de hoogte te willen blijven omdat ik kayro sinds zn 11de jaar had gehad. Verzekerden ze mij dat dit helemaal goed kwam. Bij sjohn zn naam stond Nunspeet op marktplaats maar hij vertelde inmiddels onder de rook van Amsterdam te wonen. In Landsmeer direct grenzend aan natuurgebied waar ze mooi zouden kunnen wandelen en kayro zn oude dag op mooie wijze kon slijten. Het was precies wat ik zocht!! Hoe mooi was dit .. aandacht, liefde en goede zorg. Eenmaal weg .. opgehaald in oude blauwe verrotte paardenvrachtauto toch eens eff googelen .. die sharon, ik kende haar. Sjohnny blijkt John jonker te zijn en sharon dus sharon spieker. Beide mensen die je liever niet tegenkomt in de paardenhandel als je het mij vraagt. Volgens mij heeft mijn zusje ooit eens een paard geruild met haar, alleen maar ellende .. Die mensen kunnen mij echter niet veel schelen maar het welzijn van mijn lieve kayro wel .. buikpijn en slapeloze nachten heb ik al gehad!! Kan iemand mij op weg helpen?? Sharon is bekend van Hoofddorp en laatst zag ik iets van haar staan vanuit Aadorp nabij Almelo. Ik wil graag weten waa kayro is, leeft hij nog en zo ja ..? Maakt hij het goed?? .. ik zou het allemaal heel graag willen weten. Alles wat ik hem gegund had maar dit niet ..!! Alle info is welkom! Alvast bedankt!!
db_insert_placeholder_6] => In juli 2018 heb ik in goed vertrouwen mijn oude, bejaarde paardje verkocht als maatje en gezelschapspaardje omdat ik geen tijd meer had voor hem. Uiteindelijk kwam ik tot een deal met een vriendelijke jonge man, hij noemde zichzelf sjohnny. De dag dat hij kayro kwam halen had hij zijn vriendin mee, sharon. Ze waren blij met de komst kayro, hij zou dienen als wandel en troetelpaard voor de oudere meiden. Sharon had namelijk een baby bij zich. Nadat ik aangaf heel graag op de hoogte te willen blijven omdat ik kayro sinds zn 11de jaar had gehad. Verzekerden ze mij dat dit helemaal goed kwam. Bij sjohn zn naam stond Nunspeet op marktplaats maar hij vertelde inmiddels onder de rook van Amsterdam te wonen. In Landsmeer direct grenzend aan natuurgebied waar ze mooi zouden kunnen wandelen en kayro zn oude dag op mooie wijze kon slijten. Het was precies wat ik zocht!! Hoe mooi was dit .. aandacht, liefde en goede zorg. Eenmaal weg .. opgehaald in oude blauwe verrotte paardenvrachtauto toch eens eff googelen .. die sharon, ik kende haar. Sjohnny blijkt John jonker te zijn en sharon dus sharon spieker. Beide mensen die je liever niet tegenkomt in de paardenhandel als je het mij vraagt. Volgens mij heeft mijn zusje ooit eens een paard geruild met haar, alleen maar ellende .. Die mensen kunnen mij echter niet veel schelen maar het welzijn van mijn lieve kayro wel .. buikpijn en slapeloze nachten heb ik al gehad!! Kan iemand mij op weg helpen?? Sharon is bekend van Hoofddorp en laatst zag ik iets van haar staan vanuit Aadorp nabij Almelo. Ik wil graag weten waa kayro is, leeft hij nog en zo ja ..? Maakt hij het goed?? .. ik zou het allemaal heel graag willen weten. Alles wat ik hem gegund had maar dit niet ..!! Alle info is welkom! Alvast bedankt!! [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => filtered_html ) in field_sql_storage_field_storage_write() (regel 451 van
Laatst bijgewerkt door C_arola op 19-10-18 23:17, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Titel aangepast naar de regels van ov

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=897209
Kayro is hersteld! Op naar onze eerste wedstrijd sinds bijna één jaar!
B+13


Speirs

Berichten: 804
Geregistreerd: 20-07-14

Re: [PG]Gezocht kayro

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-18 04:18

Onee wat een nachtmerrie! Ik zou het niet weten maar hoop dat je antwoord krijgt. Y;(

Ik herken hem van mp, heb nog heel hard overwogen om te reageren.

Jast

Berichten: 253
Geregistreerd: 30-05-06
Woonplaats: Garnwerd(GN)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-18 09:08

In juli 2018, dus afgelopen zomer, heb ik in goed vertrouwen mijn oude, bejaarde paardje verkocht als weidemaatje en gezelschapspaardje omdat ik geen tijd meer had voor hem. Uiteindelijk kwam ik tot een deal met een vriendelijke jonge man, hij noemde zichzelf sjohnny.
De dag dat hij kayro (stamboeknaam Korinthus) kwam halen had hij zijn vriendin mee, sharon. Ze waren blij met de komst kayro, hij zou dienen als wandel en troetelpaard voor de oudere meiden. Sharon had namelijk een baby bij zich.
Nadat ik aangaf heel graag op de hoogte te willen blijven omdat ik kayro sinds zn 11de jaar had gehad, verzekerden ze mij dat dit helemaal goed kwam. Een bezoekje zo nu en dan áls we in de buurt zijn'ook allemaal geen probleem.
Bij sjohn zn naam stond Nunspeet op marktplaats maar hij vertelde inmiddels onder de rook van Amsterdam te wonen, in Landsmeer direct grenzend aan natuurgebied waar ze mooi zouden kunnen wandelen en kayro zn oude dag op mooie wijze kon slijten. Het was precies wat ik zocht!! Hoe mooi was dit? .. aandacht, liefde en goede zorg op een prachtige plek. Eenmaal weg .. opgehaald in oude blauwe verrotte paardenvrachtauto toch eens eff googelen .. die sharon, ik kende haar.
Sjohnny blijkt John jonker te zijn en sharon dus sharon spieker. Beide mensen die je liever niet tegenkomt in de paardenhandel als je het mij vraagt. Volgens mij heeft mijn zusje ooit eens een paard geruild met haar, alleen maar ellende .. Zij voerde een soort van handel aan de rand van Hoofddorp waar de paarden en pony permanent buiten stonden tot over de kogels in de modder. Dit was namelijk in het najaar weet ik me nog te herinneren.
Die mensen kunnen mij echter niet heel veel schelen maar het welzijn van mijn lieve kayro wel .. buikpijn en slapeloze nachten heb ik al gehad!! Kan iemand mij op weg helpen?? Sharon is bekend van Hoofddorp en laatst zag ik iets van haar staan vanuit Aadorp nabij Almelo.
Mijn onderbuikgevoel werd bevestigd nadat ik via marktplaats een bericht stuurde met de vraag hoe de reis was gegaan en hoe Kayro het op dat moment maakte. Ik heb een aantal berichten gestuurd maar die werden helaas niet beantwoord. Na mijn derde bericht heeft hij mij geblokkeerd .. :(
Ik wil graag weten waar kayro is, leeft hij nog en zo ja ..? Maakt hij het goed?? .. ik zou het allemaal heel graag willen weten. Met zijn slijtage en eerdere OCD operatie, en al bijna 10 jaar op pensioen zou hij namelijk nooit meer fanatiek gereden kunnen worden. Maar dat onderbuik gevoel van mij zegt iets anders .. dit maakt me zo verdrietig. |(
Alles wat ik hem gegund had maar dit niet ..!!
Alle info is welkom! Alvast bedankt!!

Heb even de tekst wat aangepast en bijgesteld zag dat er bij plaatsing via mijn mobiel iets wat misgegaan namelijk .. Dus bij deze een iets betere en nettere versie .. :o

Speirs schreef:
Onee wat een nachtmerrie! Ik zou het niet weten maar hoop dat je antwoord krijgt. Y;(

Ik herken hem van mp, heb nog heel hard overwogen om te reageren.


Dank voor je reactie .. ik hoop het ook. Vorige week daar in de buurt rondgereden Amsterdam, Landsmeer eo maar het is zoeken naar een speld in de hooiberg. :(:)

http://boktimg.nl/img/m/3FYZwJ.png
http://boktimg.nl/img/m/dARsho.png
http://boktimg.nl/img/m/4s6BD1.png
http://boktimg.nl/img/m/HWYNWG.png
Laatst bijgewerkt door C_arola op 27-10-18 19:19, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Berichten samengevoegd, dit kan met de wijzig knop, daarnaast foto's in links moeten zetten ivm de regels

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=897209
Kayro is hersteld! Op naar onze eerste wedstrijd sinds bijna één jaar!
B+13


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers