Conflict rond Ferro opgelost bron: www.stegen.net

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yootha

Berichten: 6458
Geregistreerd: 22-03-01
Woonplaats: Emmer-Compascuum, Drenthe

Conflict rond Ferro opgelost bron: www.stegen.net

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-12-02 20:02 Tip de Nieuwsredactie

Conflict rond Ferro opgelost
NHP, 11-12-2002
BRAKEL
Dressuuramazone Coby van Baalen en de eigenaren van Olympic Ferro, Jan Lamers en Adriaan van der Goor, zijn via bemiddeling overeengekomen dat de eigenaren met ingang van heden over hun hengst kunnen beschikken.

Dit houdt in dat er een einde is gekomen aan de glanzende sportcarrière van één van de beste dressuurpaarden die het KWPN ooit heeft voortgebracht. Ferro won met Coby van Baalen onder meer zilveren teammedailles op het Wereldkampioenschap in Rome, de Olympische Spelen in Sydney en het Europees kampioenschap in Arnhem. In Sydney eindigde de combinatie individueel op de vijfde plaats, op het WK in Rome stonden Coby van Baalen en Olympic Ferro als zesde in het eindklassement.

De inzet van het conflict over het beheer van Ferro betrof het welzijn van de hengst. Partijen hebben afspraken gemaakt waardoor het welzijn van Ferro voor de toekomst is gegarandeerd. Op wens van de eigenaren – en tot genoegen van Coby van Baalen – is Olympic Ferro gisteren in goede gezondheid afgeleverd op het dekstation van de gebroeders Van Manen te Ede. Eén en ander houdt in dat het kort geding, dat aanstaande donderdag in Arnhem zou plaatsvinden, is afgeblazen.

Coby van Baalen en de heren Lamers en Van der Goor zijn overeengekomen dat er geen verdere mededelingen worden gedaan over het nu opgeloste conflict rond het beheer van Ferro.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dees_daan, R_emkee en 17 bezoekers