Expo On Horse in Hengelo gaat door

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34646
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Expo On Horse in Hengelo gaat door

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-10-02 12:01 Tip de Nieuwsredactie

http://www.paardenwereld.com/Uitgerekend op de dag dat Nederlands bekendste concours, Jumping Amsterdam te kennen gaf na 45 jaar de handdoek in de piste te werpen, werd het voortbestaan van Expo On Horse, Nederlands mooiste nationale indoor concours gewaarborgd. Van 27 november tot en met 1 december 2002 zal Expo On Horse plaatsvinden in het Expo Center in Hengelo.

Het oude bestuur van de Stichting Expo On Horse liet eerder weten de voortzetting van het evenement niet meer te zien zitten na eindeloos gesteggel over de datum met Jumping Indoor Maastricht, Jumping Amsterdam en KNHS. Toen die discussie uiteindelijk beslecht was, was de voorbereidingstijd zodanig kort dat de realisatie van het concours onmogelijk leek.

Dankzij de inspanningen van Olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, de broers Wim en Gerco Schröder en het projectbureau EQ International werd een oplossing gevonden voor de ontstane impasse. In korte tijd werd een bestuur geformeerd van ondernemers uit de regio, dat zich onder voorzitterschap van Johan Schreur sterk zal maken voor een breed draagvlak voor Expo On Horse. De organisatie komt in handen van EQ International dat nauw zal samenwerken met de bestaande vrijwilligersorganisatie. Wim en Gerco Schröder en Jeroen Dubbeldam zullen nauw betrokken zijn bij de sportieve invulling van het evenement. Dubbeldam: ‘Expo On Horse was en is een fantastisch concours. Het is het enige nationale concours in Nederland met internationale uitstraling. De sterke punten zullen we daarom behouden. Op details is echter wel een aantal aanpassingen te verwachten om het programma attractiever te maken voor publiek en deelnemers.’


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Eilish en 18 bezoekers