Bommelding Mediapark..

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Melissa

Berichten: 5787
Geregistreerd: 23-06-01

Bommelding Mediapark..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-10-02 18:13 Tip de Nieuwsredactie

Media Park afgesloten wegens bomcontrole

- HILVERSUM (ANP)- Het Media Park in Hilversum is donderdagmiddag afgesloten omdat er een verdacht voertuig binnen enkele meters van de hoofdingang staat geparkeerd. De politie onderzoekt de wagen op de aanwezigheid van explosieven.

Uit voorzorg is de hoofdingang volgens de politie afgesloten. Werknemers en bezoekers kunnen via de achteringang het park op. Volgens het NOB is er geen reden het terrein te ontruimen.

Medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst onderzoeken de auto, waaruit een tikkend geluid klinkt. Zij hebben daarvoor een robot ingezet. De toegangsweg naar het bedrijventerrein is afgesloten en brandweer en ambulancemedewerkers staan paraat. Het treinverkeer (Hilversum-Naarden/Bussum) is wegens de speuractie stilgelegd. Volgens getuigen staat de bewuste auto al enige dagen geparkeerd.

De politie bevestigt dat het voertuig al enige dagen, pal voor de ingang, op de stoep staat geparkeerd. Op die plek is parkeren verboden. Volgens een politiewoordvoerder sloeg de beveiliging van het Media Park alarm toen zij het tikkende geluid hoorden. Omwonenden zijn geadviseerd binnen te blijven.

**************************************

Ook altijd wat in het mediapark


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 14 bezoekers