Professionals on Tour woensdag 15 mei 2002

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34646
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Professionals on Tour woensdag 15 mei 2002

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-03-02 18:29 Tip de Nieuwsredactie

Amsterdam, 11 maart 2002
Wegens het grote succes in 2001 krijgt Professionals on Tour een vervolg. De komende edities zullen elk een actueel thema behandelen, zowel theoretisch als praktisch. De derde editie is gepland op woensdag 15 mei 2002. Evenals de vorige keer zal de leerzame avond in het Federatiecentrum in Ermelo plaatsvinden. De professionals in deze aflevering zijn Anky van Grunsven en Rudolf Zeilinger. De Duitser Zeilinger is trainer van het Deense dressuurteam. Zijn belangrijkste paard is Livijno, een twaalfjarige Hannoveraan waarmee hij Grand Prix rijdt. Zeilinger is momenteel de nummer elf op de wereldranglijst dressuur.

Professionals on Tour zal uiteraard ook dit keer een duidelijk interactief karakter hebben. Ten eerste kunnen mensen die een kaart hebben gekocht, in de periode voorafgaand aan de clinic problemen in de africhting voorleggen. Specifieke moeilijkheden waar ze tegenaan lopen kunnen ze via de internetsite www.professionalsontour.nl of via een brief aan Anky van Grunsven en Sjef Janssen voorleggen. Uit de inzendingen worden twee paarden gekozen die meegebracht kunnen worden naar de clinic. Anky adviseert de ene ruiter, Rudolf de ander. In een half uur tijd zal er geprobeerd worden om het bewuste probleem aan te pakken. Ook interactief is de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de avond. De meest interessante vragen uit het publiek worden geselecteerd en beantwoord.

Uit de ingezonden problemen van de eerste en tweede editie is gebleken dat er erg veel belangstelling is voor de biomechanica (bewegingsleer) van het paard en wedstrijdspanning. Het theoretische gedeelte zal bestaan uit presentaties van Dr. Ren√© van Weeren en Peter Murphy. Van Weeren is biomechanicus en zal de theorie van bewegingsleer toelichten in zijn presentatie ‘Belasting van het paard biomechanisch bekeken’. Peter Murphy, reeds bekend onder het publiek van de eerste en tweede editie, zal een vernieuwde presentatie geven. De titel is ‘Presteren onder druk, praktische tips en achtergronden over hoe om te gaan met spanning’.

Kortom het wordt weer een avond die u zeker niet wilt missen! Wie meer wil weten over Professionals on Tour kan bellen met EQ International in Amsterdam, telefoon 020-4655446 of kijken op:www.professionalsontour.nl
©Hoefnet 2001


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ArcoIris, Googlebot, Nieuwsredactie en 17 bezoekers

cron