Aanstaande vrijdag hengstenshow Gelders Paard

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gail

Berichten: 2349
Geregistreerd: 03-06-01

Aanstaande vrijdag hengstenshow Gelders Paard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-02-02 14:17 Tip de Nieuwsredactie

Bron: www.kwpn.nl


De avond begint om 20.00 uur en de entreekosten bedragen inclusief het programmaboekje 4 Euro.


Het is al jarenlang een traditie en vrijdag 15 februari is het weer zover. Dan vindt op het KNHS Centrum in Ermelo de jaarlijkse show van Gelderse hengsten plaats. Er is wederom een gevarieerd programma opgesteld. Met inzet van meerdere ringmeesters zal worden getracht de tijd strak in de gaten te houden. We willen voorkomen dat de show uitloopt zoals vorig jaar, waardoor sommige presentaties niet meer de aandacht kregen die ze eigenlijk verdienden.
Inmiddels is dan bekend of er hengsten zijn doorverwezen naar het verrichtingsonderzoek. Deze zullen in dat geval hun opwachting maken. Iets waarnaar iedere Gelderse paardenfokker natuurlijk reikhalzend uitziet!
De bekende menner, de heer Haytink, zal een optreden verzorgen met een span Ahoy-dochters. Halfbroers Laurentz en Parcival zullen opnieuw worden voorgesteld door Maaike Lassche, zodat u met eigen ogen kunt aanschouwen hoe deze hengsten er voorstaan. Oudgedienden Walser en Galant zullen beiden zowel voor de wagen als onder het zadel worden voorgesteld. Eén van de hoogtepunten van de avond zal ongetwijfeld het optreden zijn van de inmiddels internationaal rijdende springruiter Bart Bles. Hij zal laten zien dat Koss ook goed raad weet met het werk over de balken. Judith van Veen zal een demonstratie op Z-niveau geven met haar nakomeling van de inmiddels overleden keurhengst Zichem. In aansluiting daarop zullen Z-amazones Suzan ter Smitte en Chiquita Salemink te paard een overzicht geven van de moeilijkheidsgraad in de klassen L t/m Z; ongetwijfeld heel leerzaam. Ook heel leerzaam is de clinic van de bekende instructeur Ton Fakkert, die hij geeft in samenwerking met Z-amazones Diana Boom en Mieke van As. Bazuin zal schitteren in een kür op muziek, maar misschien wordt hij nog wel de loef afgestoken door een jonge zoon, die met Henk van de Pol in het zadel eveneens een kür op muziek zal laten zien. Als enige in het rijtje ontbreekt nog Elegant. Hij zal door zijn nieuwe amazone Esther de Haas worden voorgesteld in een Z-proef.
Er vindt uiteraard een verloting plaats, waarbij een gratis Laurentz-dekking te verdienen valt. [/b]


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 6 bezoekers