leuk

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jacky11
Berichten: 223
Geregistreerd: 15-10-03
Woonplaats: Almere stad

leuk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-08-04 15:04 Tip de Nieuwsredactie

De paarden- en ponyhandelaren die al in alle vroegte naar Enter kwamen, waren nog het beste af. Zij hadden in ieder geval geen last van de stekende zon later op de dag.

Ondanks de tropische temperaturen, waarmee het oosten van het land donderdag te maken kreeg, bracht de paarden- en ponymarkt als vanouds heel wat mensen op de been.

In de Dorpsstraat werd duidelijk dat menigeen graag de warmte trotseert om zich langs een lint van kramen in de mensenmassa te begeven. Dat lint was dit keer extra lang, de kramen stonden opgesteld vanaf de VVV aan de Hogebrink tot aan de Mariaschool op de hoek Dorpsstraat-Athanasiastraat.

De vele bezoekers slenterden achter elkaar aan, van de demonstraties van oude ambachten bij het VVV-kantoor, langs de veehandel op het Dorpsplein en in de Oude Pastoriestraat tot aan de vleesveekeuring op het plein bij de rk-kerk en de rommelmarkt bij de Mariaschool.

Voorzitter André Tijhof van de organiserende Enterse paarden- en ponymarktcommissie kreeg de indruk dat het aantal bezoekers niet minder was dan anders. Wel gingen de handelaren, vanwege de hitte, eerder huiswaarts.

Bron: Tubantia


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Ilse_123, Molfre, Stybba en 15 bezoekers