HORSE & LIFESTYLE

Moderators: Warboel, Essie73, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ticoteam

Berichten: 50
Geregistreerd: 17-08-03
Woonplaats: Hardenberg

HORSE & LIFESTYLE

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-01-04 08:31 Tip de Nieuwsredactie

NIEUWSBRIEF

3 DAGEN LANG PAARDEN EN TOEBEHOREN IN DRACHTEN

Eind maart 2003 organiseert Van Ettekoven Horse-Events onder de naam “HORSE & LIFESTYLE” een groots opgezet paardenspektakel in het prachtige Fries Paardencentrum Drachten.

HORSE & LIFESTYLE is een exclusieve paardenbeurs met voor elk wat wils. Nog niet eerder is in het Noorden een dergelijk superevenement georganiseerd. De organisatie mag zich heugen op medewerking van een groot aantal stamboeken, paardensportorganisaties. Leveranciers van paardensportartikelen en professionele ruiters, zullen de laatste snuffjes en mogelijkheden in en rond de sport tonen. Naast de verscheidene shows en demonstraties zal de top van de paardensport laten zien wat je met liefde en geduld van een paard gedaan krijgt. Ook worden op speciale wijze diverse paardenrassen gepresenteerd.

Op de beurs wordt aandacht besteed aan de diverse takken van de paardensport. Naast dressuur en springen kunnen de bezoekers ook kennismaken met freestyle horsemanship, eventing, westernriding en voltige, afgewisseld met clinics. Zeer leerzaam voor de bezoekers.

Iedereen die ‘iets’ heeft met paarden mag HORSE & LIFESTYLE niet missen. Het evenement biedt een schat aan waardevolle informatie over paardensport, paardenartikelen en paardenverzorging. Dit niet alleen voor de hobbyisten, maar ook voor de professionele ruiter of paardenhouder. Ook voor fokkers valt er op het evenement genoeg te zien. Zo zal er aandacht besteed worden aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van de fokkerij.

Tijdens HORSE LIFESTYLE zal een groot aantal standhouders interessante paarden(sport)artikelen te koop aanbieden. Nieuw en gebruikt. Een speciaal hoekje zal worden ingericht met paardenkunst.

Kortom drie dagen lang volop ‘paardenplezier’ in Drachten.

Uitgebreide documentatie over HORSE LIFESTYLE volgt.
Inl.: 06-23020029


asbe

Berichten: 119
Geregistreerd: 10-11-03
Woonplaats: Kiel-Windeweer

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-04 22:16

Je bedoelt waarschijnlijk eind maart 200 4?! Verward

Paarden schenken de vleugels die ons ontbreken.

United Stables That's US!

Aman_

Berichten: 10623
Geregistreerd: 01-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-04 19:18

Gaaf! Ik had het al eerder gelezen hier op Bokt en was al van plan om te komen. Orgineseer jij dit of iemand anders?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Froemel en 15 bezoekers