Dierenmishandelaar slaat weer toe

Moderators: MirandaT, Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Relliej

Berichten: 2508
Geregistreerd: 14-07-03
Woonplaats: Schiedam

Dierenmishandelaar slaat weer toe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-08-03 18:12 Tip de Nieuwsredactie

Afbeelding

De dierenmishandelaar slaat iedere week om zich heen, waarbij hij met name slachtoffers maakt onder paarden en schapen. In de afgelopen twee maanden zijn reeds negen dieren mishandeld, waarvan er vijf zijn overleden. De hengst Dikkie is met een mes onder het oog en in het voorhoofd gestoken, het stokoude en hulpbehoevende schaap Marietje werd op afgrijselijke wijze afgeslacht en de twee maanden zwangere Shetlandpony Marina werd op identieke wijze neergesabeld.

De ziekelijke geest slacht de dieren op brute wijze terwijl ze nog leven en neemt van ieder slachtoffer een "trofee" mee. Het moge duidelijk wezen dat de dierenmishandelaar kickt op het leed dat hij deze dieren aandoet. Of hij echter doorheeft dat hij hiermee ook mensen emotionele en psychische schade berokkent, valt te betwijfelen. De vierjarige Bram, alarmeerde zijn ouders nadat hij de opengesneden Marina had gevonden. De kleuter herkende de pony, waarvan de darmen naar buiten puilden, aanvankelijk niet eens en dacht dat er een monster in de wei lag!

Op onderstaande link kunt u de schokkende foto’s bekijken. Een waarschuwing is echter op zijn plaats: de beelden hebben op mij een onuitwisbare indruk gemaakt en staan op mijn netvlies gebrand!
http://www.zinloosgewelddieren.nl/paardenfotobevestiging.php

Klik op de onderstaande link als u een uitzending van editienl wilt bekijken:
http://www.rtl.nl/system/media/html/ffffff/actueel/editienl/miMedia/2003/week32/vrijdag_paardenbeul.avi.xml?template=/actueel/editienl/video_template.html

Wij roepen iedereen op om de oren en ogen goed open te houden! De hoogte die de beloning momenteel bedraagt is 7000 euro, dit bedrag is voor diegene die de politie een tip geeft die veroordeling tot gevolg heeft.Vraag staat bovenaan in de banner.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amaryllis, Antonius, Boemklatsch, Froukje7, ItsMe2, mariekebons, Nieuwsredactie, Whizz en 18 bezoekers