[b]21-08-2003: KPD: Jazz zorgt voor verrassing[/b]

Moderators: Warboel, Essie73, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pascha

Berichten: 4289
Geregistreerd: 20-06-01

[b]21-08-2003: KPD: Jazz zorgt voor verrassing[/b]

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-03 19:43 Tip de Nieuwsredactie

KWPN

Judith Ribbels en Jazz hebben in de halve finale van de PAVO Cup voor vijfjarigen voor een daverende verrassing gezorgd. Niet Hilltop Rousseau, niet Rhodium, XXL of één van de andere WK-cracks gaat aan de leiding, maar de Jazz-zoon Robin Hood, gereden door de Eibergse amazone Judith Ribbels.

De eerste plaats was een feit dankzij 81 punten van de jury, één meer dan het resultaat van de tweede plaats die ex aequo bestemd was voor een dochter van Jazz, Rozelma. Onder de Deense medewerkster van Jan Greve Anna Ostergaard had deze zwartbruine merrie zich in Den Ham als derde prijs-winnares maar net gekwalificeerd voor de halve finale.
De tweede ‘tweede’ was Hilltop Rousseau, de nieuwbakken zilveren medaillewinnaar van Verden. De verschillen zijn heel klein en morgen kan er in de finale van de PAVO Cup dus nog van alles gebeuren.
De vierde plek in de halve finale was met 79.5 punt voor de fraaie Rambo (Gribaldi x Amor), gereden door Hans Peter Minderhout. Een tweede zoon van Gribaldi staat voorlopig vijfde: Rabun, gereden door Vera Kersten.
Vervolgens staan geklasseerd: XXL (Krack C x Balzflug), Rebell (Jazz x Edison), Rhodium (Ferro x G.Ramiro Z), Rozarijke (Gribaldi x Zeppelin) en Rifradin (Gribaldi x Formateur).

(Persbericht, overname toegestaan)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ecudes, Jet en 12 bezoekers