Hippisch Haanwijk afgelast

Moderators: Warboel, Essie73, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lielle

Berichten: 65031
Geregistreerd: 12-01-01

Hippisch Haanwijk afgelast

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-03 12:49 Tip de Nieuwsredactie

“Hippisch Haanwijk 24/25 mei afgelast”

Het mensportevenement Hippisch Haanwijk dat in het weekend van 24 en 25 mei zou worden gehouden in St. Michielsgestel is afgelast in verband met de heersende vogelpest. Hoewel op 12 mei de maatregelen ter voorkoming van verspreiding hiervan zijn verruimd, is het nog steeds niet toegestaan om in deze regio evenementen met paarden te organiseren, zodat de organisatie geen andere mogelijkheid meer restte.

Hippisch Haanwijk wordt georganiseerd door Stichting Mensport de Meierij en belooft een groot jaarlijks terugkerend paardensportevenement te worden waar meerdere disciplines van de paardensport tegelijkertijd te zien zullen zijn. Het publiek kan genieten van prachtige authentieke aanspanningen in een klassementsrit en de volledige nationale top levert sportieve strijd tijdens de samengestelde menwedstrijd. Diverse attracties en een uitgebreid showprogramma maken Hippisch Haanwijk tot een weekendje uit voor het hele gezin.
Ook is een aansprekend VIP arrangement samengesteld waarin sponsors de mogelijkheid wordt geboden om in een sportieve ambiance te netwerken en de relatie met hun afnemers te verstevigen.

De organisatie wil graag haar dank uitspreken aan alle medewerkers, sponsoren en overige betrokkenen voor alle inspanningen om Hippisch Haanwijk tot een succes maken. Zodra het evenementenverbod wordt opgeheven, zal een nieuwe datum voor het evenement worden gekozen en de organisatie hoopt om ook dan weer op hun steun te kunnen rekenen.

bron: Stichting Mensport de Meierij


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: gerlindie, gohya, horselover22, Kaatje_S, MiVita, Nienkeee_, Sas_Mon, taff, xMaritt en 26 bezoekers