Anky van Grunsven opnieuw ambassadriceTalentenplan

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34644
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Anky van Grunsven opnieuw ambassadriceTalentenplan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-03-03 14:16 Tip de Nieuwsredactie

Op een geanimeerde bijeenkomst in het Rabobank-KNHS Meetingpoint in het promodorp van Indoor Brabant tekende Olympisch Kampioene Anky van Grunsven een contract met de KNHS waarin zij voor de komende twee jaar “het gezicht” van het Rabobank Talentenplan blijft. Ambassadrice Van Grunsven heeft vanaf het begin een centrale rol vervult in het Rabobank Talentenplan op het gebied van promotie en begeleiding van de talenten.

Martien van den Heuvel, voorzitter van de KNHS, ondertekende het contract namens de KNHS en toonde zich zeer ingenomen met de morele en mentale ondersteuning van Van Grunsven. Ook in de komende jaren zal Anky de centrale rol blijven vervullen die zij ook de afgelopen jaren vervulde in de begeleiding van jong talent.

In het promodorp van Indoor Brabant zijn de Rabobank en de KNHS aanwezig met een gezamenlijk ‘meetingpoint’ waar een gevarieerd programma wordt geboden en waar Anky van Grunsven op vaste tijden aanwezig is voor handtekeningensessies en vragen van het publiek.

bron KNHS


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __elise__, _bloempje01_, Baidu, Black_Devil, CathyTBP, Googlebot, heidy_wilco, Kikka, lisaxrobby, nanne02, REYNIR en 13 bezoekers