Bokt.nl • Ervaringen Easy Rider Zohra
Pagina 1 van de 1

Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:12
door Kiwi_
Hoi allemaal,

In m'n zoektocht naar een nieuwe broek kwam ik de Easy Rider Zohra tegen. Ik heb veel Eurostar broeken gehad, en een wat goedkopere versie sprak me wel aan. :D Hoe zijn jullie ervaringen met deze broeken? Vallen ze bijvoorbeeld net zo klein als de Eurostar broeken?

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:15
door siepenteun
Ik heb de zwarte,witte en donkerblauwe! Vind het heerlijke broeken, heb er een al ongeveer 3 jaar, veel mee gereden en andere dingen gedaan en hij begint nu wat lelijker te worden. Maar ik zou er zo weer een kopen :)

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:21
door Dabo
Ik heb ze ook, even tellen.. witte, navy, bruine, zwarte en grijze. Oh ook nog een kobalt, maar die is 1 maatje te groot. Ben fan dus! :-)
Ze vallen zoals de maat is.
Ik heb de 'oude?' versies, met klittenband onderaan de pijpen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:26
door Saaams
Ik heb de blauwe, bruine en witte. Wel de versie met siliconengrip. Ik heb geen verstand van eurostar. Maar als je twijfelt tussen twee maten neem dan de grootste maat.

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:33
door Renee_S
ik heb de softshell versie er van. Dit jaar wordt de 3e winter voor die broek. De pasvorm is voor zover ik merk gelijk aan andere eurostar broeken, voor mij valt ie iig 'gewoon normaal' qua maat en goed van pasvorm.

Kwaliteit is goed, leer blijft prima. De broek is wel vrij 'stijf' maar dat zal wel door het softshell matetiaal komen. Hierdoor gebruik ik m eigenlijk altijd alleen bij het buiten rijden, en niet bij dressuurmatig trainen. Maar het is zeker een broek die ik wel zou aanraden!

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:37
door Irene2
Ik heb de donkerblauwe, niet met siliconen, wel met elastische donkere pijpen onderaan. Begint (ondanks dat ik minder rijd) al wat te pillen en de naden zijn bij deze broek aan de binnenkant redelijk grof, waardoor ze als afdruk in mn been blijven staan. Hierdoor een extra hoge sok eronder. Vind het qua pasvorm een héerlijke broek, dat wel :j

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 15:52
door Tink89
Heb er jaren mee gereden, tot ik heel veel afgevallen was en m'n knieën er te smal voor werden. Zitten heerlijk en vallen gewoon tot ruim. Zeker niet zo klein als een reguliere eurostarbroek. Ik kocht wel altijd de extra lange, ze vallen redelijk kort waardoor ik met m'n jodphurs precies op de rand van de broek zat, heel irritant.

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 16:25
door Kiwi_
Bedankt voor de reacties!
Ik ga denk ik gewoon maar 2 maten bestellen en kijken welke het lekkerst zit :)

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 16:28
door spruitje12
Ik heb de donkerblauwe en bruine! Met siliconen kniestukken. Bij mij valt ie precies goed zoals mijn andere broeken

Re: Ervaringen Easy Rider Zohra

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-09-16 16:31
door Irene2
*Ik ga dan ook maar eens kijken naar die met siliconen :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-09-16 09:01
door parelxx
Ik heb drie broeken van Easy Rider (full seat), een hiervan is de zohra. Ik vind het heerlijke broeken en gaan bij mij lang mee. Volgens mij vallen de maten een eind het zelfd met Eurostar.