Bokt.nl • Horseware liner maat??
Pagina 1 van de 1

Horseware liner maat??

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-10-18 16:28
door lunabrandsen
Hoi hoi,

Ik vroeg mij af of het erg is als ik een grotere liner (6.3) bij mijn pony (6.0) onder op leg.

Alvast bedankt!

Re: Horseware liner maat??

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-10-18 16:30
door Azmay
Ik heb net mijn 6.3 verkocht omdat hij onder mijn regendeken uit steekt terwijl de 6.0 wel goed gaat. Buiten dat lag die ook net te ruim voor en dat gaf een wondje.

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-10-18 16:31
door NinaCharlie
Het kan zijn dat je liner dan nat wordt. Ze zijn immers niet waterdicht. Natte deken krijg je een nat en koud paard van. Dus dan zou ik het niet doen. Gewoon even passen en als de liner niet onder de deken uitsteekt dan kan je hem wel gebruiken.

Edit: mits de maat zelf idd past

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-10-18 16:33
door lunabrandsen
Mijn moeder is coupeuse en zou er eventueel een stukje vanaf kunnen halen maar als die te ruim ligt ga ik dat idd niet doen

Re: Horseware liner maat??

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-10-18 00:12
door dieseltje09
maatje groter is inderdaad niet heel handig, dan komen ze er onderuit en worden ze nat inderdaad.
Maatje kleiner kan dan weer wel! Ik heb onder een 6.3 deken een 6.0 liner liggen.
Had namelijk eerst een 6.0 amigo namelijk maar die was te klein dus een maatje grootje gekocht maar mijn bijhorende liners zitten er prima onder

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-10-18 00:17
door Koper
Ik heb 135 liners onder een 130 deken (beide Horseware). Dat werkt. Maar kijk inderdaad uit dat 't er niet onder uit steekt. Bij mij is eigenlijk de deken te klein, ik heb 'm bij de borst ruimer gemaakt waardoor er aan de voorkant een kier van een paar centimeter zit. De liner wordt daar niet nat, zit een stuk pony boven. Ook steken bij mij de liners er aan de zijkant, bij de buik wat onder uit. Dat komt omdat ze van soepeler materiaal zijn en meteen de vorm van mijn pony aannemen. De deken is stugger, pas wanneer ze er mee loopt valt 't om d'r lijf. Maar ook daar geldt dat 't droog blijft, alleen de eerste paar secondes heb je dat de liner er wat onder vandaan komt. Gaat er gewoon om dat de liner niet nat kan worden, dan zit je goed.