Bokt.nl • boomloos van amreitsport.de
Pagina 1 van de 1

boomloos van amreitsport.de

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-09-18 17:20
door MacKai
Hoi allemaal

ik zoek uitsluitend ervaring met een boomlooszadel (liefst western maar mag ook gewoon) van mensen die ze aangekocht hebben bij amreitsport.de

Ik wil hier géén discussietopic van maken maar een informatieve topic van mensen die ze hier gekocht hebben en hun ervaring.

waarom? Ik wil de ovestap maken van engels naar western uitrusting. maar ik heb een jong paardje dat nog volop in verbouwing zit :)

En ik wil pas een echt westernzadel aanschaffen als hij ongeveer uitgegroeid en bespierd is. omdat boomloze zadels lichter zijn en aanpasbaar vind ik deze een goede (tijdelijke) keuze.

of als ze meevallen wel voor altijd..

Op verschillende FB sites wordt deze webside aangeraden maar ik reageer niet zo graag via FB dus ik vraag hier info van mensen die ze gekocht hebben en hun ervaring erin.

ik heb een 18 inch zadel in engels en een 17 inch in een echt westernzadel (laten aanmeten) maar ook de verkoper zei te wachten met een boomzadel tot hij uitgezet is want anders blijf je aanpassen.


dus shoot... :)

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-09-18 21:29
door Sonja_vR
In het centrale info topic over boomloos zijn verschillende bokkers aanwezig die zo een zadel hebben
Zou daar de vraag eens droppen

Wat ik me van de Posts in dat topic nog herinner is dat mensen er zeer tevreden mee zijn qua pasvorm en kwaliteit etc

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-09-18 12:25
door dianaw33
Dat zijn dezelfde zadels als die destijds bij tuincentrum de Bosrand (? heette het geloof ik) verkocht werden en daar is veel positiefs over te vinden op Bokt.