Bokt.nl • rosser boommaat aanpassen??
Pagina 1 van de 1

rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-18 22:19
door SecretLIN
heb een rossner gepast op mn tinker
rossner amerika.
boommaat medium.

alles lag goed maar boom te smal weet iemand zo of je een boom naar wijd kan laten zetten

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-18 22:23
door Jetta
Als de boom te smal is, ligt het zadel niet goed. Past niet!

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-18 22:29
door SecretLIN
ook niet als de boom breder gemaakt wordt? rij zelf boomloos dus weet totaal niet wat wel of niet mogelijk is hoor..

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-05-18 16:47
door Lindor92
Boom van Rossner is niet aan te passen.

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-05-18 21:38
door SecretLIN
bedankt, helaas zit er niet veel verschil tussen de medium en mw

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-05-18 07:13
door Sizzle
LiiNd_Y schreef:
Boom van Rossner is niet aan te passen.


Jawel, Divoza doet haast niet anders dan aanpassen. Als je een zadel nieuw koopt bij ze dan is er vaak al breder of smaller gemaakt.
Het hout en metaal zijn goedkope kwaliteit en daardoor zit er redelijk wat speling in.
Pas wel op dat ze hem niet scheef of krom maken.

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-05-18 09:36
door SecretLIN
dus een medium wide kun je tot wijd laten zetten.. zal wel niet goedkoop zijn

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-05-18 14:27
door Sizzle
Ja dat kan en dat kost zeker ook niet veel.
Gewoon even bellen en vragen.