Oudere modellen van het merk Merano goed?

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Maureen_M

Berichten: 6713
Geregistreerd: 15-03-10

Oudere modellen van het merk Merano goed?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-13 21:46

Zojuist heb ik gereageerd op de verkoop advertentie via de facebook pagina 'Horse Riding Equipment For Sale'

Over het algemeen zitten veel Belgische mensen op deze site en ik heb het idee dat ze niet volledig bekend zijn met het merk Merano.

Ik had gereageerd met de volgende tekst:
Merano is het aller slechtste merk wat er op de markt is... Heel internet staat er van vol. Het beste is om deze zadels een enkeltje richting de vuilnisbelt te geven aangezien ze allemaal scheve bomen.

Hierop kreeg ik terug:
Juist omdat de nieuwe zadels van merano slecht zijn (waar je ten eerste ook al amper geld voor betaald, je krijgt dus waar je voor betaald), wil niet zeggen dat ALLE zadels van merano slecht zijn. Ikzelf heb een meranozadel, een van de oudere weliswaar, en ben er enorm tevreden van

Hierop heb ik terug gereageerd met:
Alle Merano zadels zijn slecht, ik zou er NOOIT eentje van mijn leven kopen omdat je gewoon al van te voren weet dat deze verschrikkelijk slecht zijn. Als je via google 'merano zadels ervaringen' zoekt krijg je genoeg redenen voor er GEEN te kopen. Het is natuurlijk maar wat de koper zelf wilt voor zijn/haar paard, maar dan is het nog beter er geen zadel op te leggen eigenlijk.

Hierop kreeg ik terug:
Ik ben er toch vrij zeker van dat jij nog niet alle zadels getest hebt. Je hebt dan net juist de slechte getest, maar dat geeft je nog niet het recht om ze allemaal af te breken en hierop te reageren dat mensen dit zadel nooit mogen kopen, je hebt dit zadel nog niet getest, dus je weet het niet. Ik weet niet of jij het zo tof zou vinden als je een product verkoopt en plots iemand erop reageert van het nooit te kopen, omdat jij denkt dat het slecht is en zo dus mogelijke kopers wegjaagt...

Ik ben er toch zelf heilig van overtuigd dat ALLE Merano zadels slecht zijn..
De foto is vervolgens van facebook verwijderd omdat mijn mening niet welkom was en de foto zal opnieuw geplaatst worden zodat er alleen nog voor de koop gereageerd kan worden. Jammer.. komt er alsnog een slecht zadel op een paardenrug te liggen. Had ook geen zin meer te reageren na de laatste reactie want het was helemaal niet vervelend tegenover de verkoper bedoeld maar meer uit welzijn tegenover de paarden, dit wil je op geen enkele paardenrug leggen vind ik!

Maar de reden waarom ik het topic open, bovenstaande reacties van de andere partij zijn toch enorme onzin? Ik heb juist van alle forums geleerd NOOIT een Merano te kopen aangezien ze allemaal vreselijk slecht zijn. Zowel oude als nieuwe modellen?

Life is hard and always be, but remember somebody loves you and that one is me.. Your Angel


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CharlieKiki, Dominskii, Mahitri, Remark, Vagabondo en 16 bezoekers