Alle vier dressuurhengsten boven de 82 punten

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 102157
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Alle vier dressuurhengsten boven de 82 punten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-22 16:28

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Chiel van Bedaf met Extreme U.S. Foto: Aniek Molenaar Fotografie


Commissievoorzitter Bert Rutten liet eerder al weten dat de kwaliteit het overduidelijk won van de kwantiteit in het voorjaarsonderzoek. Alle vier dressuurhengsten zijn zojuist met mooie punten ingeschreven.

Met de hoogste punten ingeschreven is de met 89 punten goedgekeurde Extreme US (Escamillo uit Viva Contana PS van Vivaldi) die Joop van Uytert samen heeft met fokker Paul Schockemöhle. Dit toptalent verdiende zesmaal een 9. “Deze hengst blinkt uit met zijn werklust, goed ondertredende achterbeen en drie zeer goede gangen. Zo zien we ze graag!”, sprak commissievoorzitter Bert Rutten. Ook de andere drie hengsten zijn met mooie scores en commentaren ingeschreven.

De uit dezelfde moeder als Just Wimphof gefokte O’Toto van de Wimphof (Glock’s Toto Jr. uit Rastede elite IBOP-dres sport-dres pref PROK van Riccione) van fokker Carla Rienks-Kramer uit De Wilgen en mede-geregistreerden E.J. Rienks en Joop van Uytert is ingeschreven met 86,5 punten. Deze expressief bewegende hengst wordt geroemd om zijn goede schakelvermogen, looplust en bewerkbaarheid. Een puntentotaal van 82,5 behaalde de met veel kracht bewegende Osaka (Escolar uit Capri P elite EPTM-dres pref PROK van Florencio) van fokker Pegasus Stables uit Bentelo en mede-geregistreerden Joop van Uytert en Bart Blaauwgeers. Dit is de derde hengst in mede-eigendom van Van Uytert. Met 82 punten verdiende de goed bewerkbare Secret Lover (Secret uit Oh La La van Fürstenball, fokker B. Zumbruch uit Wangerland) van Van Olst Horses uit Den Hout KWPN-goedkeuring.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: hagelslag, sterregoud, SUSANNEx, Thioro, Xandyandme en 12 bezoekers