Start verkiezing Hippische docent/ instructeur van het jaar 2022

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14493
Geregistreerd: 20-04-16

Start verkiezing Hippische docent/ instructeur van het jaar 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-22 16:46

KNHS.nl
Algemeen

Afbeelding
Een instructrice geeft springles.
Foto: Wikimedia Commons


Hippische docenten en instructeurs staan aan de basis van goed en verantwoord paardrijden. Stichting HIP vindt dat het vakmanschap in deze tak van sport beloond mag worden. Middels de verkiezing Hippische docent/instructeur van het Jaar wordt een podium gegeven en prijzen toegekend aan de winnaar. Kandidaten kunnen t/m 17 mei voorgedragen worden.

Tijdens het KNHS Instructeurscongres wordt ook dit jaar weer de HIP Award uitgereikt aan de Hippische docent/instructeur van het Jaar!

Hippische docenten en instructeurs staan aan de basis van goed en verantwoord paardrijden. Stichting HIP vindt dat het vakmanschap in deze tak van sport beloond mag worden. Middels de verkiezing Hippische docent/instructeur van het Jaar wordt een podium gegeven en prijzen toegekend aan de winnaar. De winnaar ontvangt de ‘HIP Award’, en een bedrag van € 1.000, dat in overleg met Stichting HIP kan worden besteed aan een vervolgopleiding, stage of andere activiteit die ten goede komt aan de kennisverbreding of persoonlijke ontwikkeling van de winnende docent/instructeur.

De winnaars van de vorige edities, Hester Bransen, Antoinette Diks en Danielle Kok inspireerden andere instructeurs en docenten om zich voortdurend te blijven bekwamen en ontwikkelen. Veel ruiters en amazones plukken hier de vruchten van.

Elke hippische instructeur, trainer of docent die gecertificeerd is van een, door de overheid erkende, MBO of HBO opleiding of bij een KNHS/ORUN erkende opleiding kan tot uiterlijk 17 mei 2022 zich inschrijven of voorgedragen worden. Meer informatie over de voorwaarden en criteria, alsook het inschrijfformulier zijn terug te vinden onder HIP verkiezingen op de website:  https://www.stichting-hip.nl. In de afgelopen jaren droegen verschillende opleidingen en vele paardensport verenigingen en maneges hun favoriete instructeur/docent voor als kandidaat.

Bij de beoordeling van de kandidaten houdt de jury rekening met de omstandigheden in de diverse deelsectoren van de paardensector. De jury bestaat uit: Johan Folmer – voormalig Teamleider Onderwijszaken Aeres MBO,  Gonneke Leereveld – Directeur ManageMind Group en Equine Support, Adelinde Cornelissen – Olympische dressuurruiter en trainer.

De winnaar ontvangt de ‘HIP Award’, alsmede een bedrag ad € 1.000, dat in overleg met Stichting HIP kan worden besteed aan een vervolgopleiding, stage of andere activiteit die ten goede komt aan de kennisverbreding of persoonlijke ontwikkeling van de winnende docent/instructeur.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Facebook en 5 bezoekers