Wereldbekerfinales in Leipzig

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14489
Geregistreerd: 20-04-16

Wereldbekerfinales in Leipzig

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-22 16:31

KWPN.nl
Sport

Afbeelding
De KWPN-hengst All at Once zal met zijn ruiter Yessin Rahmouni, die in Nederland woont,
tijdens de wereldbekerfinale uitkomen voor Marokko.
Foto: Aniek Molenaar Fotografie


Van 6 april tot en met 10 april 2022 staan de Wereldbekerfinales dressuur, springen en mennen op het programma in het Duitse Leipzig. Gisteren startten voor de dressuur- en springruiters het eerste onderdeel.

In totaal komen er 36 springruiters uit negentien verschillende aan de start in het Leipzig Exhibition Center. Om 14.35 uur gisteren kwamen de springruiters voor het eerst in actie in een snelheid- en wendbaarheidsrubriek. vandaag om 14.00 uur is het tweede onderdeel (een 1,55-parcours met barrage). De afsluitende finale over twee manches staat zondag op het programma. Dit begint om 14.45 uur.
Drie KWPN’ers doen mee aan de wereldbekerfinale springen. De Ier Denis Lynch start met Cristello (Numero Uno x Voltaire). Ook komt Brego R’n B (Namelus x Gerlinus) onder de Amerikaanse Katherine A. Dinan in actie. Het rijtje wordt afgesloten door Chaplin (Verdi x Concorde), die wordt gereden door de Zwitser Martin Fuchs.

Dressuur
Achttien dressuurruiters uit dertien verschillende landen starten in de wereldbekerfinale dressuur. Het eerste onderdeel, de Grand Prix, werd donderdag vanaf 18.30 uur verreden. Op zaterdag is de afsluitende Kür op Muziek vanaf 19.20 uur. Drie KWPN’ers verschijnen in de dressuurring. Dat zijn: All at Once (Ampere x Gribaldi) en de Marokkaanse Yessin Rahmouni, de KWPN-hengst Dark Legend (Zucchero x Tangelo) en de Engelse Charlotte Fry en Aquamarijn (United x Gribaldi). Zij wordt gereden door Yvonne Losos de Muñiz uit de Domicaanse Republiek.

De Wereldbekerfinales zijn live te volgen via ClipMyHorse/FEI.tv

Startlijsten / uitslagen
Lees meer over de deelnemende KWPN'ers

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Diaantjev en 15 bezoekers