Bronzen insigne voor Marie van Zoest

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 37848
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Bronzen insigne voor Marie van Zoest

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-10-21 16:26 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marjo.


Een bronzen insigne is uitgereikt aan mevrouw Marie van Zoest door Ponyclub en rijvereniging Siegfried.

Afgelopen week werd door voorzitter van PC en RV Siegfried, Wim van Dam, de bronzen insigne uitgereikt aan Marie van Zoest. Marie zet zich al 42 jaar lang in als actief vrijwilliger en heeft daarnaast 9 jaar lang bestuurswerk gedaan binnen de vereniging.

In 1984 is zij begonnen met het lesgeven op de ponyclub en rijvereniging. Inmiddels heeft Marie op 78-jarige leeftijd te kennen gegeven te stoppen met haar actieve bijdrage. Afgelopen week werd zij verrast door oud leden van de vereniging en heeft zij de bronzen insigne uitgereikt gekregen.

"Ik was erg verrast toen ik binnenkwam en de oud leden zag. Het was een gezellige avond. Met elkaar hebben we verhalen van vroeger opgerakeld."

De KNHS waardeert de inzet van alle bestuurders, officials, instructeurs en overige vrijwilligers. Wanneer deze leden zich op een bijzondere bestuurlijke wijze hebben ingezet voor de paarden- en ponysport op kring- en/of lokaal niveau gedurende minimaal 9 jaar paardensport, kunnen zij in aanmerking komen voor een bestuursonderscheiding. Kijk hier voor meer informatie.


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Eefje_Sammy, ElCid, Gaby, Lenora_C, NorwayFjord, Renee1991 en 14 bezoekers