Bokt.nl • Tips van de Top: Proefgericht rijden
Pagina 1 van de 1

Tips van de Top: Proefgericht rijden

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-10-21 07:21
door Marjo
KNHS
Sport

Afbeelding
Imke Schellekens-Bartels met Enoeska. Foto: Marjo


Elke week geven we je een tip van onze beste trainers en coaches waar je thuis mee aan de slag kunt. De onderwerpen en disciplines waarover zij je tips gaan geven lopen uiteen. Ze hebben echter één ding gemeen, het paard! Daarbij staat bij alles wat we doen het welzijn van het paard voorop. Deze week belangrijke tips over het proefgericht rijden en het meenemen van proefonderdelen in je training door Imke Schellekens-Bartels.

"VISUALISEER DE LIJNEN VAN DE PROEF IN JE HOOFD EN BEDENK DAARBIJ TELKENS WELKE HULPEN IK HIERBIJ MOET GEVEN."

Wil je hier mee over weten? In de Masterclass van Imke Schellekens-Bartels op Horseriding.Academy wordt aandacht besteed aan alles rondom goed paardrijden. In het boek Paard&Welzijn lees je alles over paardrijden, de basisbehoeften en het gedrag van het paard.

KNHS wedstrijden rijden
Wil jij jezelf als combinatie meten met anderen? Wedstrijden kan je rijden op elk niveau. Kijk op MijnKNHS om te zien welke wedstrijden er bij jou in de buurt worden georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie over het rijden van wedstrijden.

Licentiepunten voor instructeurs op Horseriding.Academy
Ben jij instructeur en heb jij jouw licentiepunten voor het einde van dit jaar nog niet binnen? Voor de masterclasses en KNHS College Tours op Horseriding.Academy krijg je 50 licentiepunten per bekeken product. Kijk hier voor meer informatie.