EIM Denekamp trapt af met eerste wedstrijd Twente Cup

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 37839
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

EIM Denekamp trapt af met eerste wedstrijd Twente Cup

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-10-21 18:29 Tip de Nieuwsredactie

Hoefnet
Sport

Afbeelding
Afbelding ter illustratie. Foto: Marjo.


Op 13 november wordt in Denekamp de eerste wedstrijd om de Twente Cup, een reeks van vijf wedstrijden, verreden. Om voor de finale in aanmerking te komen, moeten de menners aan minimaal drie wedstrijden uit de reeks deelnemen.

Het parcours, dat gebouwd wordt door het team onder leiding van Bennie Steenblik, wordt in twee manches afgelegd met aansluitend (’s avonds) de dagfinale. De wedstrijd is uitgeschreven voor zes rubrieken: de jeugdrubriek, enkelspan, tweespan en vierspan pony’s en enkelspan en tweespan paarden. De beste deelnemers van elke rubriek plaatsen zich voor het avondprogramma.

De punten van de drie beste resultaten uit de gereden wedstrijden worden meegenomen naar de finale, die op 29 januari in Ambt Delden verreden wordt. In deze finalewedstrijd tellen de punten dubbel.
Voor de jeugd geldt dat alle deelnemers die aan minimaal drie van de vijf wedstrijden deelnemen, automatisch de grote finale om de Twente Cup mogen rijden.

Het startgeld bedraagt €25,- per wedstrijd en voor de jeugd €10,-

Programma Twente Cup
De andere Twente Cup wedstrijden vinden plaats op:

Wierden: 11 december
Lonneker: 26 december (2e kerstdag)
Hellendoorn: 15 & 16 januari
Ambt-delden: 29 januari Finale

Klik hier voor meer informatie.


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Anke_, _Hinneke, axel_1997, BETUWE, Billythekid, BlogBeat, joosje1193, Kairos, Latinnnn, mar_fay, meintje, MieLo, Nala, niienn, Nils, oblix, Siami, Speirs, Suky, SusanH, tHidJu, Zagreus en 29 bezoekers