Topeventer Zagreb met ‘pensioen’

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 11875
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Topeventer Zagreb met ‘pensioen’

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-21 18:44 Tip de Nieuwsredactie

deHoefslag.nl
Sport

Afbeelding
Zagreb met ruiter Alexander Bragg tijdens de wedstrijd in Luhmuehlen in 2019.
Foto: Libby Law Photography/ FEI/ Flickr


Het Nederlandse fokproduct Zagreb (v. Perion) liep elf jaar lang met succes in de internationale eventingsport. Onder Alexander Bragg behaalde de door H. J. Leyser gefokte eventer 19 keer de top vijf. Nu mag hij op 17-jarige leeftijd met pensioen gaan. Hij wordt uitgebracht bij de Junioren door Alex’ oudste dochter Ellouise Bragg.

Persoonlijke redenen
In 2004 werd Zagreb geboren bij H. J. Leijser uit Someren. Vijf jaar later kwam de ruin in het bezit van Sally en Philip Ellicott, die nog steeds de eigenaren zijn.

Voor het volledige artikel kijk je op deHoefslag.nl

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
*pum* De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens! *pum*
*pum*&if=1 *pum*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dezzie, Gaby, Googlebot, GrapeshotBot, jmvdh, MKuijt, Moestuin, Radian6, Rangeela, RianneH, Sica en 22 bezoekers