Bonheiden: Van Gerwen, Roosendaal en Joosten geklasseerd

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 36679
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Bonheiden: Van Gerwen, Roosendaal en Joosten geklasseerd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-09-21 17:01 Tip de Nieuwsredactie

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Foto: Bokt Wiki


In Bonheiden werden deze ochtend de rubrieken voor jonge paarden verreden. Jordy van Gerwen, Maud Roosendaal en Tani Joosten konden zich klasseren!

Bij de 6-jarigen was de winst voor Portugal met Francisco Rocha en Lorde Do Belmonte. Hun tijd van 26,79 bleek ruim voldoende voor de overwinning. Jacob Hellström en Cidfire EN (Corporal VDL) werden met 27,39 seconden tweede, voor Kim Thiry die met Livorno vh Beetjen Z (Levisto Z) en 27,41 seconden derde werd.

De top vijf werd vervolledigd door Max Thirouin met Frenchy Meniljean (Diamant de Semilly) op vier en Guy Janssens met Kasanova Z (Kannan) op vijf.

Jordy van Gerwen kon zich met Avicii K Z (Andiamo) klasseren op een achtste plaats.

In de rubriek voor 5-jarigen ging de Brit Ronnie Jones met de overwinning aan de haal met zijn paard L'Amour (Arezzo VDL). Zij bleven foutloos in 27,93 seconden. Maud Roosendaal was met Gwen Z (Guidam Shon) en 29,10 seconden iets meer dan een seconde trager en werd zo tweede. De Braziliaan Rodrigo Bass springt met zijn Kannan Dry DB (Kannan) in 29,30 seconden naar de derde plaats.

Lies Malisart en Quapito (Kannan) werden vierde, voor Caro-Belle de Hornois met Quees van den Dael (Iron Man Van'T Meulenhof).

Tenslotte was er ook nog een zesde plaats voor Tani Joosten met Lagrande E (Grandorado TN).

Klik hier voor de resultaten.

Disclaimer: Helaas hebben wij geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: amber15, Ange29, nimbletje, Utixo, xoranlover en 9 bezoekers