Bokt.nl • Het BBB van April is online!
Pagina 1 van de 1

Het BBB van April is online!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-05-21 21:29
door JPitty
*Bokt.nl
Community

Afbeelding
Het logo dat Bokt sierde tijdens de
Paralympics in Rio, 2016. In aanloop naar
de Olympische en Paralympische Spelen in
Tokio kan de Wiki nog helpende handjes
gebruiken. Foto: Bokt Wiki


April, de maand die zijn naam dankt aan het Latijnse woord 'aperire". Dit betekent 'openen', en ja in deze 4e maand van het jaar opent er veel. Denk aan de bloemen en bomen die tot bloei komen en zichzelf dus openen. Van de regering mochten eind april de terrassen ook weer openen, net als de universiteiten en de hogescholen. Omdat het mooier weer wordt, konden ook de deuren en ramen weer open voor frisse lucht in huis en uiteraard konden de groene weilanden ook weer open. De paarden konden weer genieten van vers voorjaarsgras en wat is er dan mooier dan als eigenaar erbij zitten en daar weer van genieten. En uiteraard is het nu volop kraamtijd, het ene na het andere veulen dartelt door de wei met mama of een/ meerdere vriend(innet)jes.

Als je daar dan bij of in de wei zit te genieten, is er vast wel even tijd om het nieuwe Bokt BeheerBulletin (BBB) te lezen. Want afgelopen maand is er op Bokt ook weer genoeg gebeurd en er staat nog veel meer te gebeuren. De wiki bijvoorbeeld, deze wordt voorbereid op de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio komende zomer. En daar kan men nog hulp bij gebruiken. Ook blikken we even terug op 1 april en Koningsdag op Bokt. Wat een gezelligheid was er op die dagen. En uiteraard was er ook nieuws van de teammies te melden.

Ben je al nieuwsgierig? Snel even klikken op [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin April 2021 dan! Veel leesplezier met dit nieuwe BBB!