45.000 euro voor Iona van de Oude Heihoef

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 8134
Geregistreerd: 20-04-16

45.000 euro voor Iona van de Oude Heihoef

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-11-20 19:47 Tip de Nieuwsredactie

Equnews.nl
Fokkerij

Afbeelding
Foto: Jim Hollander/ FEI


39 embryo’s en fokmerries gingen op dinsdagavond onder de virtuele veilinghamer. De topprijs was er voor de Nabab de Reve-dochter ‘Iona van de Oude Heihoef’. Deze 12-jarige dochter van Exellentia de Muze en zus van onder andere Huxx de Muze en Iphigeneia de Muze verhuist weldra naar de VS voor de som van € 45.000. Voor € 42.000 werd haar ‘tante’ Sitelle de la Pomme, een zus van Exellentia en dus dochter van Eric Lamaze’s Narcotique de Muze II, naar Frankrijk verkocht!

Zowel de verkopers als de kopers van de veiling komen uit alle windstreken. De Zangersheide-merrie Quasine Z werd tot voor kort door Hanna Carlsson en Martin Dinesen Neergaard uitgebracht op 1m50 niveau en verhuist nu voor € 32.000 naar België. Andere loten vinden hun nieuwe stallen van Zuid-Afrika tot Rusland!

Disclaimer: Helaas hebben wij geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een neutrale foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SentiBot en 5 bezoekers