Alle Hetzel-veilingpaarden verkocht zonder veiling

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 6533
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Alle Hetzel-veilingpaarden verkocht zonder veiling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-20 21:42 Tip de Nieuwsredactie

Persbericht
Fokkerij

Afbeelding
De vijfjarige Boom (Emerald x Cassini I) gaat naar de stallen van een jonge en zeer
succesvolle springruiter uit Baden-Württemberg. Foto: Maik Wallrafen


Ondanks het annuleren van zijn jaarlijkse springpaardenveiling, is de Duitse springruiter en trainer Holger Hetzel er toch in geslaagd om afgelopen week alle dertien geselecteerde paarden te verkopen. Door de gedeeltelijke lockdown in Duitsland kon de jaarlijkse springpaardenveiling op zijn locatie in Goch geen doorgang vinden. De verkoopweek die in de plaats kwam van de veiling werd een groot succes.

“Alle paarden gaan hun carrières voorzetten op diverse topstallen in vijf verschillende landen. We konden ons verheugen op veel animo. Voor ons was het organiseren van een volledig online veiling geen optie. Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons voorop en door de restricties is dit contact maar beperkt mogelijk. Daarom hebben wij met pijn in ons hart de veiling afgezegd en de paarden in de vrije verkoop aangeboden”, vertelt Holger Hetzel. De sluiting van de verkoopweek vond plaats op zaterdag 21 november, de oorspronkelijke veilingdag.

“Ik ben ontzettend blij dat alle veilingpaarden nieuwe eigenaren hebben gevonden. Wij kunnen hen dan ook alleen maar van harte bedanken voor het gestelde vertrouwen”, zegt een enthousiaste Holger Hetzel. “Veel van de paarden werden verkocht via video’s of via FaceTime. Dit bevestigt het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Het succes van de veiling is het resultaat van jarenlange klantenbinding, waar ons team elke dag naar streeft. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel geluk met hun paarden.”

Het nieuwe doel voor Holger en zijn team staat al vast. “Wij zijn enorm gemotiveerd voor het komende jaar en kijken uit naar een veiling in, hopelijk, de vertrouwde setting. Toen wij afgelopen zaterdag de veiling van vorig jaar nogmaals in het archief van ClipMyHorse terugkeken, voelden we veel weemoed en kregen we kippenvel. Dit heeft de motivatie en verwachtingen voor het komende jaar alleen nog maar vergroot. Wij verwachten dat wij onze klanten dan weer een geweldig evenement kunnen aanbieden en hopen onze klanten allemaal weer persoonlijk te mogen ontmoeten.”


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: annibel, Babeli8, Doyal, elise t., lovelucydan, mabellean, Mar_M, Marjo, Mkango, NALA_27, Sewri, Stef_Diva, valine, Veraaaaah en 14 bezoekers