Eerste week verrichtingsonderzoek dressuurhengsten: 18 door.

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12902
Geregistreerd: 20-04-16

Eerste week verrichtingsonderzoek dressuurhengsten: 18 door.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-10-20 20:31

KWPN.nl
Fokkerij

Afbeelding
Mowgli V.O.D., deze hengst zit nog in het verrichtingsonderzoek. Foto: Marjo


Afgelopen maandag startte het verrichtingsonderzoek voor dressuurhengsten, dat voor de eerste maal een duur heeft van ca. 21 dagen. Twintig hengsten startten aan de test. Afgelopen woensdag was de eerste beoordeling.

De hengsten hebben inmiddels hun draai gevonden en worden rustig getraind en beoordeeld op hun natuurlijke aanleg. Afgelopen woensdag stond de eerste beoordeling door de hengstenkeuringscommissie op de planning, en vandaag was commissielid Marian Dorresteijn in Ermelo om de ruiters te ondersteunen bij de training.

Inmiddels is in overleg met de eigenaar het onderzoek beëindigd voor cat.nr. 52 (Gotcha-Utopia x Uphill) en de hengst met cat.nr. 35 (Glock’s Toto Jr. x Don Schufro) werd doorverwezen naar het voorjaarsonderzoek van 2021.

Aanstaande woensdag staat er wederom een beoordeling – helaas vanwege de coronamaatregelen niet opengesteld voor publiek – op het programma.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DotBot, Steeph en 15 bezoekers