Familie Termont koopt manege Het Zwarte Water

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14177
Geregistreerd: 20-04-16

Familie Termont koopt manege Het Zwarte Water

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-20 16:11

Equnews.nl
Ingezonden door bokker Ketaki
Algemeen

Afbeelding
Binnenbak van een manege. Foto: Suzanne_K/ Bokt Wiki


Manege het Zwarte Water is verkocht aan de familie Termont. Dat laten de vorige eigenaars in een persbericht weten. De nieuwe eigenaars gaan de huidige bedrijfsactiviteiten verder zetten.

De familie Verberne, met zussen Willy Anne en Elle aan het roer, maakte van manege het Zwarte Water een succesvol hippisch centrum. “Het Zwarte Water is een begrip geworden in de hippische wereld voor recreatieruiters tot topsporters. Veel ruiters weten al jaren lang ons te vinden. Vakantieverblijven, wekelijkse wedstrijden en diverse evenementen hebben ons veelzijdige bedrijf zo succesvol gemaakt”, aldus Willy Anne en Elle Verberne.

“Dit is een complex dat veel mogelijkheden biedt voor een gedreven ondernemer. Ik ben blij met het vertrouwen van de familie Verberne en een perfecte koper als de familie Termont”, aldus Richard Roefs. Familie Termont gaat vol vertrouwen de bedrijfsactiviteiten doorzetten. “Het hippisch centrum is een gevestigde waarde, dat met veel liefde, passie en kennis van zaken is uitgebouwd door de familie Verberne. Het is dan ook onze bedoeling om verder te gaan op het elan van vandaag, al sluiten we niet uit dat er na verloop van tijd enkele accentverschuivingen kunnen zijn. De focus zal echter steeds op de zorg voor het welzijn van het paard liggen en we vinden het erg belangrijk om kwaliteitsvolle en gevarieerde dienstverlening te kunnen blijven aanbieden”, aldus Toon Termont.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Femke_Tweety, Groetje, Maaaarije, MeesMo, Zilfstar en 11 bezoekers