Governor topaanvoerder op startlijsten halve finale Pavo Cup

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14177
Geregistreerd: 20-04-16

Governor topaanvoerder op startlijsten halve finale Pavo Cup

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-20 16:35

KWPN.nl
Sport

Afbeelding
Governor met Adelinde Cornelissen tijdens KWPN Stallion Show 2019.
Foto: Marjo


I.v.m. de coronamaatregelen is het programma gewijzigd:
  • Donderdag 15 oktober: Halve finale vierjarigen
  • Vrijdag 16 oktober: Halve finale vijf- en zesjarige
  • Zaterdag 17 oktober: Finales alle leeftijdscategorieën
In totaal worden er 107 combinaties verwacht in de halve finale van de Pavo Cup op 15 en 16 oktober in Ermelo. Vorige week is de tussenstand opgemaakt en nu zochten wij uit wie de topaanvoerders zijn van dit jaar.

Governor goed vertegenwoordigd
De overall-aanvoerder van de halve finale van de Pavo Cup waarbij alle drie de leeftijdscategorieën worden meegenomen is Governor. Hij heeft zeven nakomelingen meelopen. De hengsten Desperado, Glamourdale en GLOCK’s Toto Jr hebben zes nakomelingen die op de startlijst staan voor de halve finale.

Vijf vierjarige nakomelingen van Governor
Bij de vierjarigen gaat Governor de boeken in als hoofdleverancier. Hij heeft maar liefst vijf nakomelingen meelopen in de halve finale. GLOCK’s Toto Jr. en Glamourdale volgen hem op de voet en worden beiden door vier nakomelingen vertegenwoordigd.

Verdeling bij vijfjarigen
De aanvoerders bij de vijfjarigen zijn erg verdeeld, zonder uitschieters. GLOCK’s Toto Jr, Negro, Bordeaux, Chagall D&R, Desperado, Glamourdale, Governor en Ferguson zijn de vaderdieren die allemaal twee nakomelingen hebben die zich voor de halve finale van de Pavo Cup hebben weten te plaatsen.

Desperado topaanvoerder bij zesjarigen
Desperado is de topaanvoerder bij de zesjarigen en wordt door drie nakomelingen vertegenwoordigd. Charmeur heeft twee kinderen meelopen in deze leeftijdscategorie.

Fokkerspremies van de Vrienden van het KWPN
Tijdens de finales van de Pavo Cup, die op 17 oktober plaats vinden, wordt aan de fokker van de beste KWPN-gefokte hengst, ruin en merrie van iedere leeftijdscategorie een fokkerspremie van maar liefst € 1.250 uitgereikt. Op deze manier worden de fokkers van potentiele sportpaarden met de allerbeste genen en exterieur beloond. Middels deze fokkerspremies ondersteunen de Vrienden van het KWPN de KWPN-fokkers.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Century, EvelienKiss, journee, kamsel, xLiez en 7 bezoekers