Bokt.nl • Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden
Pagina 1 van de 1

Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-07-20 12:49
door Banjer
*Bokt.nl
Bokt community
Afbeelding
Foto door Marjo.


Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Stuur dan een pb aan prugelpiet

We hebben weer een aantal nominaties voor een virtuele ruiker mogen ontvangen van jullie.

Het 1e bloemetje is voor maaike1994. Zij is een opvanggezin voor katjes. Zij maakt als opvanggezin heel veel mee. Ze vangt kittens en volwassen katten op, plaatst ze uit naar een goed thuis maar helaas komt het ook wel eens voor dat er een dier overlijdt. Omdat Maaike zulk goed werk doet en leuke en minder leuke dingen meemaakt, krijgt ze een virtueel bosje bloemen van ons.

Het 2e bloemetje is voor Kimbers. Zij heeft een tijdje geleden haar oude hond moeten laten inslapen. Alsnog heel veel sterkte met dit verlies! En natuurlijk heel veel plezier en geluk gewenst met jullie nieuwe gezinsleden Kees en Fluffie.

Dit bloemetje is ook meteen voor iedereen die een geliefde, of een dier, zijn verloren en behoefte hebben aan een hart onder de riem.

De 3e nominatie die we ontvingen is Talietjuh. Zij weet het haar schrijfkunsten menig Bokker aan het scherm gekluisterd te houden. Ze is recent bevallen van haar prachtige zoon Wout. Talietjuh: van harte gefeliciteerd!

Het 4e bloemetje is voor alle Beheerders, Moderators, Wiki Mods en de leden van de Bezwaarcommissie en Nieuwsredactie voor alle tijd en moeite die zij in Bokt steken, om het voor iedereen leuk, gezellig en draaiend te houden.

Het 5e bloemetje is voor kwita. Zij heeft de diagnose borstkanker gehad. Kwita: heel veel sterkte met deze diagnose en heel veel succes met de behandelingen!

Het 6e bloemetje is voor Delaja . Zij heeft na het inslapen van haar soulmate een nieuwe liefde gevonden. Helaas is deze knappe merrie na 2 maanden bij Delaja al ingeslapen, door een onbehandelbare blessure. Delaja: heel veel sterkte met dit grote verlies!

Bloemetje nummer 7 is voor DeMolenhoek. Zij leeft zo zelfvoorzienend mogelijk. In de afgelopen periode heeft ze vervelende dingen mee moeten maken: overleden konijnen, overleden lammeren, overleden dekram en nog meer. Om haar een hart onder de riem te steken willen we haar een bloemetje aanbieden.

Het 8e bloemetje is voor Nienke98. Zij heeft een auto-ongeluk gehad. De auo is totall loss, maar Nienke zelf gelukkig niet: zij heeft er alleen schrammetjes en spierpijn aan overgehouden. Nienke: beterschap en sterkte met het herstel!

Re: Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-07-20 13:28
door Delaja
Ah lief, weer een bloemetje. Al is de aanleiding natuurlijk heel verdrietig ;(

Re: Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-07-20 19:45
door DeMolenhoek
Krop in mijn keel. Enorm bedankt.

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-07-20 20:18
door pien_2010
Sterkte voor iedereen die dit gebruiken kan! Met name Kwita heeft heftig nieuws gehad . Sterkte meid, het is niet niks borstkanker.

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-07-20 03:10
door Talietjuh
Wauw! Wat voel ik mij vereerd dit bericht te lezen!

Lieve bokkers bedankt zeg!! **\O/**

Re: Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-08-20 13:17
door kwita
Echt oprecht bedankt voor het bloemetje, het doet me deugd!

Re: Virtuele bloemetjes: 8 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-08-20 12:03
door Nienke98
Wat lief!