Annabel Rootveld nieuwe amazone van Daily Diamond

Moderators: Ladybird, Polly, Hanmar, Princesj, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 6875
Geregistreerd: 20-04-16

Annabel Rootveld nieuwe amazone van Daily Diamond

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-04-19 16:06 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Dressuur

Afbeelding
Bart Veeze en Daily Diamond. Foto door Marjoow

De KWPN-goedgekeurde hengst Daily Diamond gaat zijn carrière voortzetten onder Annabel Rootveld. De zevenjarige zoon van Daily Deal staat weer bij De Watermolen in Haaksbergen.

Daily Diamond (Daily Deal uit Fairy Tale van Furst Heinrick, fokker J.H. Hormann uit Landesbergen) slaagde in 2015 met een score van 87,5 punten in het verrichtingsonderzoek, daarna werd de hengst gereden door Bart Veeze. Hij is in eigendom van Anneke Greve-Vellekoop en Nico Witte. Annabel Rootveld rijdt al langer paarden voor Jan en Anneke Greve, daaronder nu dus ook Daily Diamond.

Combinatie
“Begin dit jaar ben ik Haaksbergen gaan wonen, in goed overleg met Bart is toen besloten dat ik Daily Diamond ging rijden”, vertelt Annabel Rootveld. “Daily Diamond blijft gewoon bij Jan en Anneke op stal staan en ik ga er bijna iedere dag heen om hem te rijden. Zo is de sport en dekdienst goed te combineren, ik denk dat dit voor hem het meeste rust brengt.”

Niet overhaasten
“Ik ben heel blij met Daily Diamond, hij is echt superleuk. Het is een heel meewerkend en fijn paard. Naast zijn goede karakter heeft hij fijne gangen met heel veel tact. We hebben de laatste tijd best veel hengstenshows gehad en gaan nu rustig doortrainen. Als we een combinatie zijn geworden, dan ga ik hem ook uitbrengen. Ik denk wel dat het heel belangrijk is om de tijd te nemen en niks overhaast te doen. Ik wil niks afdwingen, maar Daily Diamond de kans geven om zich te ontwikkelen. We zullen zien wat de toekomst brengt!”


Suzanne F.
Sinterklaas
Sinterklaas

Berichten: 32313
Geregistreerd: 03-03-01

Re: Annabel Rootveld nieuwe amazone van Daily Diamond

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-19 17:40

Is dit de dochter van Henriette Rootveld?

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Knert

Berichten: 5303
Geregistreerd: 10-11-09
Woonplaats: Arnhem

Re: Annabel Rootveld nieuwe amazone van Daily Diamond

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-19 17:50

De watermolen in Haaksbergen... was vroeger van mijn overgrootouders. Zo jammer dat ik geen aandelen in paarden heb


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Britt_xxx, crazycaisy, Levita30, lucifertje, Nieuwsredactie, Talishe, valonka, yeentll en 31 bezoekers